2023 Model 20.000 km'de Dominar 400 Almayı Düşünüyorum

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Benim vstrom topcase ve ön camlı haliyle otobanda 180'le 45 dakika falan sürmüştüm, ortalama yakıt tüketimi 8 küsür olması dışında bir sorun hissettirmemişti, sonra istanbul trafiği başladı yavaşladım.
Lastiklere formulax jel sıktıktan sonra 150'yi geçemiyorum ama, zaten 150'y geçebilecek yollara pek girmiyorum, o gün motoru deneyeyim hazır bomboş otoyolu bulmuşken nasıl gidiyormuş göreyim demiştim.
Senin ön cam çok aşırı mı büyük? Bir de 1015 modeller ile Cyan'ın 2021 modelleirn ön kafa şekli değişik, belki ondandır. Benim 2015 model XT'nin rüzgarda dengesi daha iyi gibi geldi bana.
Grenajları farklı abi. Bir de çanta içinde sabit tuttuğum zamazingolar var, deflektör var falan lastik basıncında değişebilir, amortisör önyüklemesinden de değişebilir. Koruma demirinde çantalarım var, içlerinde 1-2 kilo birşey var falan. Sadece o süratlerde çok kafaya takılacak birşey değil onu demek istedim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Grenajları farklı abi. Bir de çanta içinde sabit tuttuğum zamazingolar var, deflektör var falan lastik basıncında değişebilir, amortisör önyüklemesinden de değişebilir. Koruma demirinde çantalarım var, içlerinde 1-2 kilo birşey var falan. Sadece o süratlerde çok kafaya takılacak birşey değil onu demek istedim.
Evet, o süratler çok da uygun değil bizim motorların en yüksek konforlu sürati 140-150 zaten.
Ben de koruma demiri çantası almıştım ama takmadım daha. anca uzun yolda çok eşya lazım olursa kamp falan mevzuları olursa takarım diye almıştım. Benim arka çanta da hep ıvır zıvır dolu, br yerde durduğumda kaskımı içine koyamıyorum.

Motosikleti
150mh drift / D400 Ug
Ben güncelleme geçmeyi unuttum abiler, büyüklerim. Motoru aldım hatta aldığım gün Afyon, Sandıklı, Dinar, Çivril, Uşak üzerinden Banaz a geldim. Dün Uşağı 4 saatten fazla gezdim ve bugün Kütahyayıı dolaştım yani 3 günde rahat 800 kmden fazla yaptım. Motor konusunda aşırı rahatım fakat alışık olmadığımdan belim ağrıyor ve tur camı 57 cm olması lazım, yine küçük geliyor tüm rüzgarı kafama alıyorum :D Deflektör mü ne varmı, ondan satın alcam. Hazır Kütahya’dayken yüksek puanlı servise gittim bujinin birini değiştirttim, 10-50 p ile başlayan servisin önerdiği yağı koydurttum, zinciri ayarlatıp tekrar geldim. Motorda ufak tefek sıkıntılar var; ön disk yamuk, konforu rahatsız ediyor, arka balata bitiyor yavaştan ve debriyaj balatası da bitiyor 30 bin bakımında komple değişecek
Şimdi ise hedefim dji action 4 kamera alıp uzun yol için eksiklerimi tamamlayıp fethiyeye arkadaşımın yanına tatile gitmek

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı olsun. kazasız belasız kullan.

zaten bajaj da disk eğriliği olmazsa bi terslik vardır, eğilmezse yan sanayi falandır o disk. orjinali mutlaka eğilir:)

Ben güncelleme geçmeyi unuttum abiler, büyüklerim. Motoru aldım hatta aldığım gün Afyon, Sandıklı, Dinar, Çivril, Uşak üzerinden Banaz a geldim. Dün Uşağı 4 saatten fazla gezdim ve bugün Kütahyayıı dolaştım yani 3 günde rahat 800 kmden fazla yaptım. Motor konusunda aşırı rahatım fakat alışık olmadığımdan belim ağrıyor ve tur camı 57 cm olması lazım, yine küçük geliyor tüm rüzgarı kafama alıyorum :D Deflektör mü ne varmı, ondan satın alcam. Hazır Kütahya’dayken yüksek puanlı servise gittim bujinin birini değiştirttim, 10-50 p ile başlayan servisin önerdiği yağı koydurttum, zinciri ayarlatıp tekrar geldim. Motorda ufak tefek sıkıntılar var; ön disk yamuk, konforu rahatsız ediyor, arka balata bitiyor yavaştan ve debriyaj balatası da bitiyor 30 bin bakımında komple değişecek
Şimdi ise hedefim dji action 4 kamera alıp uzun yol için eksiklerimi tamamlayıp fethiyeye arkadaşımın yanına tatile gitmek
Neyse ki aradigin tum parcalar kuralkan sitesinde mevcut ve en gec 2 gune kargolaniyor. Son derece ucuz olmalari da cabasi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar