Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Herkese merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere yeni motosikletim Triumph Tiger Sport 660 oldu.
Bir süredir vitesli, A sınıfına uygun, hatta 60-70 Hp üzeri, maksimum bütçe 400-450 bin TL civarında olacak şekilde motosiklet arıyordum.
Önce Triumph Tiger 800 serisine baktım. Uzun bacaklı oluşu, forumda da bazı kullanıcılarımızın beğendiği bir motosikletti. Fiyat bandı bir miktar benim hedefimden yüksekti ama sarı sitede 350bin TLye bir tane buldum ve görmeye gittim. Öncesinde yaptığımız telefon konuşmasında, sahibi, motosikletin bazı işleri olduğunu belirtti. Büyük bakımı yapılmamış, ön amortisörden kaçağı varmış, lastiklerinin de değişmesi gerekiyordu vs. Neyse, gittim, gördüm ama en az 100 TL masrafı olunca toplamda 400bin TL'yi geçecek masrafı 10 yaş üstü bir motosiklete vermeyi gözüm yemedi.
Sonra başka alternatiflerle birlikte Tiger Sport 660'a da baktım ve yine sarı sitede 3 tanesini takibe aldım. İçlerinden en düşük kmli olanı hem aksesuarlarının fazla olması hem de lokasyonun İstanbul olması nedeniyle daha çok ilgimi çekti ve sahibi ile konuşup motosikleti görmeye gittim. Dediği gibi olunca da ertesi gün bildiğim bir yere motosikleti gösterdik. Sıkıntısı olmadığını görünce de notere gidip devrini aldım.
Scooterdan buna geçince tabi alışmam gereken şeyler daha fazla oluyor. Havaların da müsait olduğu zamanlarda bol bol kullanıp iyice alışacağım.
Becerebilirsem birazdan da fotoğraflarını yükleyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Vay kardeşim benim beeee, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Hayırlı olsun. Üç silindir sesi kulaklarımda çınlamaya başladı bile konuyu okuyunca.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Oooo Sayın Ged en sonunda motosiklet işini hallettiniz. Darısı benim başıma. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
CB650R
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

• Beğen
Motosikleti
K 1600 GTL
Hayırlı olsun çok güzel görünüyor....

• Beğen
Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Hayırlı uğurlu kardeşim, güzel güzel gezmelerin olsun

• Beğen
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Güle güle, kazasız belasız, keyifle kullan. Çok güzel seçim oldu.

Aşağıya görsellerin BBCode hallerini bıraktım:

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Tekrardan hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullanman dileğiyle.

• Beğen
Bizim oraların bi lafı vardır, "kırmızı olsun, bi fazla olsun" diye :D

Geçen sene orta sınıf bi motosiklet ararken, bununla karşılaştığımda "ulan ne motor bee" demiştim. Hatta epey de niyetlenmiştim. Ama sonra sport touringlerin hard olmasa da köy yolları vs gibi yerlerde çok konforlu olmadığını öğrenince vazgeçmiştim. Nasip bunun akrabası tiger 800'eymiş artık :D

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Herkese merhabalar.
Bir süredir vitesli, A sınıfına uygun, hatta 60-70 Hp üzeri, maksimum bütçe 400-450 bin TL civarında olacak şekilde motosiklet arıyordum.
Önce Triumph Tiger 800 serisine baktım. Uzun bacaklı oluşu, forumda da bazı kullanıcılarımızın beğendiği bir motosikletti. Fiyat bandı bir miktar benim hedefimden yüksekti ama sarı sitede 350bin TLye bir tane buldum ve görmeye gittim. Öncesinde yaptığımız telefon konuşmasında, sahibi, motosikletin bazı işleri olduğunu belirtti. Büyük bakımı yapılmamış, ön amortisörden kaçağı varmış, lastiklerinin de değişmesi gerekiyordu vs. Neyse, gittim, gördüm ama en az 100 TL masrafı olunca toplamda 400bin TL'yi geçecek masrafı 10 yaş üstü bir motosiklete vermeyi gözüm yemedi.
Sonra başka alternatiflerle birlikte Tiger Sport 660'a da baktım ve yine sarı sitede 3 tanesini takibe aldım. İçlerinden en düşük kmli olanı hem aksesuarlarının fazla olması hem de lokasyonun İstanbul olması nedeniyle daha çok ilgimi çekti ve sahibi ile konuşup motosikleti görmeye gittim. Dediği gibi olunca da ertesi gün bildiğim bir yere motosikleti gösterdik. Sıkıntısı olmadığını görünce de notere gidip devrini aldım.
Scooterdan buna geçince tabi alışmam gereken şeyler daha fazla oluyor. Havaların da müsait olduğu zamanlarda bol bol kullanıp iyice alışacağım.
...
Hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız belasız ve de keyifli sürüşlerin olsun. 🧿

Forumun güzide 1.90'lıklarından birisi olarak altında küçük kalmadı bu motor, değil mi?

Bir ara motor üstünde afilli bir pozunu alalım da fikir sahibi olalım. :)

• Beğen
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Herkese merhabalar.
Becerebilirsem birazdan da fotoğraflarını yükleyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun. Kırmızı hem de.
Tam genç motoru tipi var, bizim köfteci rotalarında köylerde dede'lere haber salayım da Burak'la ikinizi görünce kaçsınlar. :)

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Maşallah hayırlı olsun yakın bi arkadaşımda 2025 model yeşili var üç silindir sesi gidişi ve duruşu çok güzel allah kaza bela vermesin

• Beğen
Motosikleti
Yamaha MT-25
Hayırlı uğurlu olsun , herkes nasibine düşeni yer . Şu öğrencilik işi bir sonlansa da şöyle hırçın bir şeylere binsek . 3 ay 5 ayla yövmiyeyle anca bir yere kadar :)

• Beğen
Benim akmaz kokmaz XJ6F geldi aklıma. Onun elinde yüzünde sıkıntı yoktu güzel makinaydı da, gerisi traştı. Bu Tiger Sport'lar da o sadelikte, kolay kullanılır, sürüş donanımı çok daha yerli yerinde düzgün çalışan, modern nimetlerden nasbini almış harika bir allrounder. Her tempoda adamın peşine de gittirir, insan gibi tiril tiril sürüşte de zevk verir. Şehir içinde de delirtmez, Türkiye turu da yapılır.

Çok güzel seçim. Keyifli sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar