300-400 bin TL Chooper/Cruiser Motosiklet Önerisi

Merhabalar,

A ehliyetimi aldım şuan motosiklet arayışındayım. Bütçem 300-400 bin tl arası. Boyum 198 ve ilk tercihim chopper/cruiser tarzı bir motor. Belki adventure tarzı motorları da düşünebilirim. Genel olarak şehir içi düşük hızda keyfine kullanacağım. Gazlama viraj vs gibi bir hevesim yok. Uzun yol belki yılda bir.

Aklımda şuan;

RKS C1002V ve SRV700 var hem iri duruyor üstünde komik durmam hem de tiplerini beğendim.
Royal enfieldlar bulunabiliyor bu fiyatlara ama tiplerini beğenemiyorum, küçük gözüküyor üstünde sırıtmak istemiyorum.
Sizin önerileriniz neler olur.

Sıfır ya da ikinci el farketmiyor ikisi de olur.

Son düzenleme:
Motosikleti
Superlight 125
Sıfır olması şart mı ikinci el eski model de olur mu hocam?

Motosikleti
Superlight 125
Honda Shadow 750, Royal Enfield 650 ve Benda Chinchilla 500 olabilir hocam. Benda Rock 250 ve CLC 450 de çok güzel ama boydan dolayı sıkıntı çıkartacaklardır. Bence Royal Enfield 650'nin sissybar ve rüzgarlıklı olanına bi göz atın derim tipi öyle bayağı düzeliyor

Motosikleti
D400
RKS 'den kesin ve kesin uzak durun. Alan hiçbir arkadaşım o cruiserlardan hayır görmedi.

Royal Enfield o bütçeye alınabilecek en sağlam motor ama başka bir konuda da demiştim, servis ve yedek parça araştırması yapılması gerekiyor.

2. El durumunda yaşlı japon bakıyor musunuz? Ben pek yaşlı araç önermiyorum ama Honda Shadow modellerinin temizleri mevcut.

Sene sonunda 400'e XV950 vardı temiz ama hala var mı bakmak lazım, bence varsa alınabilecek en iyi öneri bu olur.

Daha genc ve ikinci el bakıyorsanız Kawasaki eliminatör 500 ün yeni tarihlisi ya da birkaç yaşında vulcan s de bakılabilir

Honda shadowu beğeniyorum ama 2007-2008 bir motora o kadar para verilir mi emin olamıyorum. Chincillalar da güzel gözüküyor. Orda da O fiyatlara C1002V gibi ikinci el 1000lik bir makine alabiliyorum. Sonuçta ikisi de çinli 😅. XV950 leri de bayağı beğeniyorum ama sizin dediğiniz gibi yaşları biraz büyük oluyor. Orda da eski bir motora o kadar para verilmeli mi noktasında takılıyorum. Eliminator ve vulcanları da V-Twin olmadığı için tercih etmeyeceğim gibi. Keyfine kullanacağımdan dolayı ses de lazım 😅.

Motosikleti
D400
Valla hocam rks cruiserina o parayı vereceğinize 2007 model shadow a o parayı verin daha mantıklı :D

Motosikleti
Superlight 125
Honda shadowu beğeniyorum ama 2007-2008 bir motora o kadar para verilir mi emin olamıyorum. Chincillalar da güzel gözüküyor. Orda da O fiyatlara C1002V gibi ikinci el 1000lik bir makine alabiliyorum. Sonuçta ikisi de çinli 😅. XV950 leri de bayağı beğeniyorum ama sizin dediğiniz gibi yaşları biraz büyük oluyor. Orda da eski bir motora o kadar para verilmeli mi noktasında takılıyorum.
Kanka ikisi de çinli ama biri Benda diğeri RKS. UM Chopperlar da Amerikan Harley ve Indian da Amerikan bu mantık ile. Yine de sen bilirsin, ben de cruiser sürücsüyüm ve motorumu yükseltmek istiyorum muhtemelen CLC 450, Benda Rock 250 ya da Royal Enfield Super Meteor 650 alacağım

Galiba beni en çok tatmin edecek olanlar eski XV950 ya da Honda Shadow gibi duruyor. Onlarda da yaşından dolayı bir sıkıntı yaşar mıyım, çok yorar mı diye bir endişem var. Kaç km'ye kadar alınamlı sizce?

Motosikleti
D400
arkadaşta rks srv vardı, bir anda kornası bozuldu.
servis kullanıcı hatası dedi garantiyi işe katmadı, arkadaş kendi alıp yaparım dedi bu sefer de garantiyi iptal ederiz burada yaptırmanız laızm dedi.
parasını verdi serviste yaptırdı kornayı, bu sefer de korna arada bi kendi kendine dütlüyordu.
kenara çektik sigara iciyoruz motor kendi kendine dütlüyor bizde aniden olunca altımıza zıçıyorduk.

Rks hikayem bu kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Galiba beni en çok tatmin edecek olanlar eski XV950 ya da Honda Shadow gibi duruyor. Onlarda da yaşından dolayı bir sıkıntı yaşar mıyım, çok yorar mı diye bir endişem var.

XV olanlar zaten 2016 model falan ama baktım biraz 450lere cıkmış fiyatlar. 400e bağlar msıın bilemem. İkisinin de parçası bulunuyor, tabi shadow daha eski xv daha moderin. Fakat göstegelerinde eksiklikler var bazı kullanıcılar begenmıyor incelemeleri izle.

Ve kesin olarak şehrideki birkaç iyi ustaya git sor, yapar mı eder mi, parcayı getirtebilir mi vs.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
O boyla cruiser tarzında ne alırsanız alın, en kocaman harley olmadıktan sonra altınızda küçücük kalır.
Bence size ADV tarzı en uygun olur.

Motosikleti
Superlight 125
Merhabalar,

A ehliyetimi aldım şuan motosiklet arayışındayım. Bütçem 300-400 bin tl arası. Boyum 198 ve ilk tercihim chopper/cruiser tarzı bir motor. Belki adventure tarzı motorları da düşünebilirim. Genel olarak şehir içi düşük hızda keyfine kullanacağım. Gazlama viraj vs gibi bir hevesim yok. Uzun yol belki yılda bir.

Aklımda şuan;

RKS C1002V ve SRV700 var hem iri duruyor üstünde komik durmam hem de tiplerini beğendim.
Royal enfieldlar bulunabiliyor bu fiyatlara ama tiplerini beğenemiyorum, küçük gözüküyor üstünde sırıtmak istemiyorum.
Sizin önerileriniz neler olur.

Sıfır ya da ikinci el farketmiyor ikisi de olur.
Chopper Mühendisi diye bir hesap var instagramda ona bi göz atın hocam 193 boy ile bilinen motorları deniyor altında nasıl durduğunu vs gösteriyor

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Honda Shadow 750, Royal Enfield 650 ve Benda Chinchilla 500 olabilir hocam. Benda Rock 250 ve CLC 450 de çok güzel ama boydan dolayı sıkıntı çıkartacaklardır. Bence Royal Enfield 650'nin sissybar ve rüzgarlıklı olanına bi göz atın derim tipi öyle bayağı düzeliyor
Shadowlar ölümsüz ama fabrikasyondan gücü az geliyor. Eğer tork beygir gibi şeylere bakacaksanız Shadow'un üstüne biraz daha modifiye payı ekleyebilirsiniz. Ömürlük motor arıyorsanız Shadow alın gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar