2026 Model Yamaha Tracer 7 için Motor koruma, Topcase, Sehpa hk.

Merhaba,

Geçen hafta sıfır Tracer 7 aldım fakat başlıkta saydığım motor koruma demiri, topcase demiri ve sehpa bulamıyorum. Yamaha orijinal olarak satışta var fakat 1 ay dan fazla sürer, yurt dışı siparişi olacak deniyor. Ayrıca fiyatları çok uçuk. Kasa yeni değiştiği için de oem olarak hiç bir yerde bulamadım. Her türlü tavsiyenize açığım.

Teşekkürler

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
çözümüm yok ama hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan.

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Merhaba,

Geçen hafta sıfır Tracer 7 aldım fakat başlıkta saydığım motor koruma demiri, topcase demiri ve sehpa bulamıyorum. Yamaha orijinal olarak satışta var fakat 1 ay dan fazla sürer, yurt dışı siparişi olacak deniyor. Ayrıca fiyatları çok uçuk. Kasa yeni değiştiği için de oem olarak hiç bir yerde bulamadım. Her türlü tavsiyenize açığım.

Teşekkürler
Öncelikle güle güle kazasız belasız keyifle kullanın.

Uçuk fiyat dediğiniz ne kadar mesela? Bu tip aksamlarda orijinal veya premium yan sanayi (Givi, Kappa, SW-Motech, Hepco & Becker vb.) firmaların ürünleri tercih edilmeli.

Koruma demiri için SW-Motech Türkiye Distribütöründe ürün var gibi görünüyor:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba,

Teşekkürler
Hayırlı olsun.

bu parçaları yan sanayi alınca, hele yerli üretim olunca kesin bir yerinden bir sorun çıkabiliyor. bence az sabret bekle orjinallerini tak.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
İstanbul'da iseniz dureis mototech var her türlü koruma demir işlerini yapıyor. Daha önce 2 defa joymax ve şimdiki burgman 650 ye yan çanta demirini yaptırdım. Sağlam, kaliteli işciliği var. Google yorumları ve yaptığı motorların fotosu mevcut. Kendi kalıbını kendi çıkarıyor.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Dureis söylenmiş, bunlara alternatif olarak Bursa'da MotoPark16 garaj var. El yapımı orjinal ürünleri oluyor, iyidir kötüdür bilmem ancak ben de kendilerinden XPulse için alışveriş yapmıştım, çok kaliteliydi koruma demiri.

Orta ayaklık için BlackSmith Custom var, ürünlerine bakabilirsin. İnsta link.

Ayaklığa kazayağı için Gecko tercih edebilirsin.

Fatih Şimşek'e bakabilirsin. XPulse camiasında tanınır. Elinde yoksa da yapabilir belki, konuşmak lazım.

CRFAkyazı ile iletişime geçebilirsin, belki üretim yaptırabilirsin.

Ancak size tavsiyem, orijinal Yamaha olmayacaksa bile koruma demirini ve orta sehpayı büyük üreticilerden almak olacaktır. Bu tip parçalar doğrudan şasiye yada motosiklet bloğuna yakın noktalara sabitleniyor. Givi, Hepco, Shad gibi üreticileri tavsiye ederim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
GP de vardır.. Adamlar iyi çalışıyorlar.. Takdir ediyorum...
Ama kalite olarak nedir fikrim yok..Daha tecrübemiz olmadı şükür...

Merhaba,

Teşekkürler
bu eleman yapmış.

Merhaba,

Teşekkürler
irf yapıyor
bulamazsanız 2. el atan bi arkadaşım vardı

F54

GP de vardır.. Adamlar iyi çalışıyorlar.. Takdir ediyorum...
Ama kalite olarak nedir fikrim yok..Daha tecrübemiz olmadı şükür...
gp küçük cc ler için güzel ürünler yapıyor hemde ucuz fakat nx 500 veya transalp için birşeyler alanlar çok şikayetçi deliklerin tam oturmadığını simetrik açıdan da birbiri ile farklı olduğu söylüyorlar

gp küçük cc ler için güzel ürünler yapıyor hemde ucuz fakat nx 500 veya transalp için birşeyler alanlar çok şikayetçi deliklerin tam oturmadığını simetrik açıdan da birbiri ile farklı olduğu söylüyorlar
yok aga gp baya pahalı
benim tracer 700 ün zincir koruma kırıldı ucuzdur diye gp den fiyat aldım
yamahanın orjinali yarı fiyatıydı.
Ha bu arada ikinci el satan sitedeki ikinci elciler de yamahanın orjinal parçalarınını servis fiyatının 2-3 katına satıyor sakın düşmeyin

Merhaba, yanıtlar için çok teşekkür ederim. sw-motech koruma demirini ben de gördüm. Orijinal yamaha koruma demiri ile aynı fiyat, yamaha'nın daha büyük ve kapsayıcı.

enduroworld sayfasında shad topcase demiri, sh51 çanta bulabildim. Daha geçen hafta getirmişler, koruma demiri de mevcut. Yamaha fiyatlarına göre gayet iyi. Koruma demiri Crosspro marka olduğu için biraz tereddüt ettim ve almadım. Bu hafta çanta, demir ve sırt dayama pedi teslim edilir. Sonraki süreçte diğer ekipmanlara bakacağım.

GP ile ayrıca görüştüm. Tracer 7 2025 ve sonrası için herhangi bir aksesuarları yok, üretim için ellerinde örnek motosiklet olmadığı için de yakın tarihte planlamada olmadığını söylediler :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu eleman yapmış.
Bu motosikletin üzerindeki koruma demiri yamaha orijinal. Ben ege bölgesindeki bütün bayileri aradım, stokta olmadığı için ödeme sonrası yurtdışı sipariş ile getirileceğini söylüyorlar. Videoda da sadece sis farı ve amerikan park yapılmış. Benim tercih ettiğim konu değil ikisi de :)

Dureis söylenmiş, bunlara alternatif olarak Bursa'da MotoPark16 garaj var. El yapımı orjinal ürünleri oluyor, iyidir kötüdür bilmem ancak ben de kendilerinden XPulse için alışveriş yapmıştım, çok kaliteliydi koruma demiri.

Fatih Şimşek'e bakabilirsin. XPulse camiasında tanınır. Elinde yoksa da yapabilir belki, konuşmak lazım.

Ancak size tavsiyem, orijinal Yamaha olmayacaksa bile koruma demirini ve orta sehpayı büyük üreticilerden almak olacaktır. Bu tip parçalar doğrudan şasiye yada motosiklet bloğuna yakın noktalara sabitleniyor. Givi, Hepco, Shad gibi üreticileri tavsiye ederim.
Orta sehpa için yarın görüşeceğim, teşekkür ederim çok faydalı oldu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Merhaba, yanıtlar için çok teşekkür ederim. sw-motech koruma demirini ben de gördüm. Orijinal yamaha koruma demiri ile aynı fiyat, yamaha'nın daha büyük ve kapsayıcı.

enduroworld sayfasında shad topcase demiri, sh51 çanta bulabildim. Daha geçen hafta getirmişler, koruma demiri de mevcut. Yamaha fiyatlarına göre gayet iyi. Koruma demiri Crosspro marka olduğu için biraz tereddüt ettim ve almadım. Bu hafta çanta, demir ve sırt dayama pedi teslim edilir. Sonraki süreçte diğer ekipmanlara bakacağım.

GP ile ayrıca görüştüm. Tracer 7 2025 ve sonrası için herhangi bir aksesuarları yok, üretim için ellerinde örnek motosiklet olmadığı için de yakın tarihte planlamada olmadığını söylediler :)

Bu motosikletin üzerindeki koruma demiri yamaha orijinal. Ben ege bölgesindeki bütün bayileri aradım, stokta olmadığı için ödeme sonrası yurtdışı sipariş ile getirileceğini söylüyorlar. Videoda da sadece sis farı ve amerikan park yapılmış. Benim tercih ettiğim konu değil ikisi de :)

Orta sehpa için yarın görüşeceğim, teşekkür ederim çok faydalı oldu.
crosspro tereddüt edilecek bi marka değil türkiyede büyük motorların çoğu bu markanın koruma demirlerini kullanıyor daha şikayetçi olanı ben duymadım tuareg için stokta yok haziranda gelecek oturdum stoğa girmesini bekliyoruz öyle diyeyim

BlackSmith Custom ile görüştüm, orta sehpa ve koruma demiri için kalıbı olmadığı için yokmuş.

crosspro tereddüt edilecek bi marka değil türkiyede büyük motorların çoğu bu markanın koruma demirlerini kullanıyor daha şikayetçi olanı ben duymadım tuareg için stokta yok haziranda gelecek oturdum stoğa girmesini bekliyoruz öyle diyeyim
çanta ve ekipmanlar gelsin, duruma göre koruma demirini de oradan alacağım. yamaha ile arasında 6bin tl fark var

çanta ve ekipmanlar gelsin, duruma göre koruma demirini de oradan alacağım. yamaha ile arasında 6bin tl fark var

Orta ayaklık Refik Beyden alabilirsiniz numarasını özelden yazabilirim fiyatı uygun ben memnunum
Koruma demiri orjinali haziran sonu gelecek yamahaya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar