suzuki gsx250r Gösterge paneli "adj" düğmesi basılı duruyor?

Motosikleti
suzuki gsx 250r 2018
suzuki gsx250r 2018: motorun kullanıcı manuelinde adj düğmesine kontak açılırken basılı tutup yine basılı tutarsanız kmh ile mph arasında değişim yaptığını söylüyor, ben motoru ne zaman açıp kapasam hep kmh ile mph arasında değişiyor, ve trip metre adj düğmesine basılı tutulunca sıfırlanması gerek, sıfırlanmıyor. bunlardan dolayı düğme basılı sayıyor motorsiklet büyük ihtimalle, ama düğme seste ve görünüşte sağlam, diğer çalışan düğme ile fiziksel olarak aynı durumda bence. bu nasıl düzeltilir bilen var mı?

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Eğer elektronik bir arıza değilse düğme yağmur,toz vs. nedeniyle basılı kalmıştır. Temizlik ve anti-statik sprey(yağlı) iş görür.

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Düğmede arıza olması yüksek ihtimal. Oksitlenme sonucu kısa devre yapmış olabilir, temizlikle düzelebilir. Ama düğme (içerideki komponentten bahsediyorum) mekanik olarak takılı kalmış kısa devre yapıyorsa değiştirmek gerekir. Çok zor olmaz diye tahmin ediyorum, bir şey uydurulur. Ancak her durumda ekranı açmak gerekecek.

Motosikleti
suzuki gsx 250r 2018
Düğmede arıza olması yüksek ihtimal. Oksitlenme sonucu kısa devre yapmış olabilir, temizlikle düzelebilir. Ama düğme (içerideki komponentten bahsediyorum) mekanik olarak takılı kalmış kısa devre yapıyorsa değiştirmek gerekir. Çok zor olmaz diye tahmin ediyorum, bir şey uydurulur. Ancak her durumda ekranı açmak gerekecek.
Bende öyle düşünüyorum ama ekran açılacak gibi bir şey değil. Grenajın parçası resmen. resim

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Maalesef bu işler biraz öyle. En ufak bir işte ön tarafı komple sökmek gerekebiliyor. Ama mutlaka grenajdan ayrılır diye düşünüyorum. Bu aynı ekran başka motorlarda da kullanılıyor. Ekranı aldıktan sonra açılabilir bir modüle benziyor. Şu diyagram doğru ise vidalarla söküp içine ulaşmak mümkün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar