Nazik yanıtın için çok teşekkürler öncelikle.
Yok bir marka fanatikliğinden falan değil, markanın da fanatiği olunur ayrıca nolacak. Ben yanlış yorumlamışım biraz da.
Yani uzun turların daha büyük yıpratıcılığı olan alanlar olabilir. Mesela ben 2024'te çok güzel bir avrupa turu yaptım 7500km. 1 gün dinlenme günü hariç her gün gerizekalı gibi gazladım =) ama kimi insanlar böyle yük bindirmiyor da. tempo fetişizminden söylemiyorum, benimle çok yakın tempoda süren ama motorunun kapasitesinden + benim stilimden daha akıcı sürdüğünden daha az çok daha az yük bindiren aklı selim insanlar da var. Ama yani benim gibi şuursuzların yaptığı sürüşte bile, İstanbul'da şehir içinde sürmekten daha çok yıpranır mı emin olamadım

yok yok çok haklısın, her gün motor üstünde olması hata yapma olasılığını dahi artıran bir şey - olduğun yerde devirme gibi durumlardan bahsediyorum.
ama tüm senaryolarda modern BMW GS'ler artık bu türde motorlar olmaktan çıktı. R18'e yalandığı halde sıfırdan torx takım toplamamak için almayan arkadaşım var mesela =) avrupanın hareketli yerlerinde ok, ama dışarısı çok başka.
Ben doğuya gitme merakı pek olmayan birisi olarak, gidersem çok büyük ihtimalle Tenere ile giderim. Eski kasa, telli.
Genel olarak Suzuki dayanıklılığını Yamaha'dan iyi bulurum; ama paket olarak yaygınlık konusunda da Tenere çok başka bir yerde. zaten tekmeleyerek tamir edebilirsin telliyi, bir de olur da bişey lazım olursa bulunma ihtimali çok daha yüksek.
işte normal gündelik işe giden veya zevkine kullanmaya motor alan arkadaşların, sanki böyle bir yolculukta sürüyorlarmış gibi bu yukarıdaki maddelere bakarak motor almalarını ve salık vermelerini kat'iyen anlamıyorum, anlayamıyorum.