450NK Alınır mı?

3 bin kmde 2023 model normalde duke 390 alacaktım ama 210 bin tlye bunu buldum sizce almayalı mıyım gündelik olarak üsküdar küçükyalı arası gidip geliyorum 16km genel olarak e5 ve şehir içindeyim motordan keyif alırmıyım haftasonu ormanlık yollarda viraj yapmaya şehir içi aralardan kaçmaya teker yapmaya elverişli mi sizce kozmetik hasarı altta mevcut

Kozmetik olarak:
• Sağ sinyal tarafı grenajında hasar vardır.
• Ön çamurluk hasarlıdır.
• Ön çamurluk üzerindeki NK kanat amblemi eksiktir.
• Gidonda çok hafif hizalama kayıklığı vardır (sürüşe engel değildir).

3 bin kmde 2023 model normalde duke 390 alacaktım ama 210 bin tlye bunu buldum sizce almayalı mıyım gündelik olarak üsküdar küçükyalı arası gidip geliyorum 16km genel olarak e5 ve şehir içindeyim motordan keyif alırmıyım haftasonu ormanlık yollarda viraj yapmaya şehir içi aralardan kaçmaya teker yapmaya elverişli mi sizce kozmetik hasarı altta mevcut

Kozmetik olarak:
• Sağ sinyal tarafı grenajında hasar vardır.
• Ön çamurluk hasarlıdır.
• Ön çamurluk üzerindeki NK kanat amblemi eksiktir.
• Gidonda çok hafif hizalama kayıklığı vardır (sürüşe engel değildir).
şuan piyasadı ne bilmiyorum ama 3000km bu dediklerinin yaşandıysa sahibine çok güvenmezdim çok uygunaysa git bak ya da ustaya göster Şahsen ben@LyXMaSTeR gibi düşünüyom başka motor illa bulunur.

su anda garajımda 2 tane nk450 ve 1 tane mt450 sahibi olarak fıyatı yuksek biraz daha uygun olana bakın.temız saglamını bulursanız bakımı zamanında yapılmıs kesınlıkle uygun fıyatlı ben alın derım bınmeden denemeden yorum yapan arkadaşlara kulak asmayın. yani öyle abartıldıgı kadar kötü değil.çinlinin iyisi diyelim.bu fıyata 2015 model 250 cc veriyorlar kı teknoloji yok tabı zevk meselesi ama tork ve guc olarak güzel .işin özeti 200 altına hasar kayıtsız bulursanız alın memnun kalırsınız ama bakımı ihmal etmeyin (asıl uzun yolda bindigim trıumph tiger sport 660 o vazgecılmezım )

hırt heriflerle düğün hazırlığı yapan kezbanlar gibi bi konu olmuş.. hani bu salaklar bu hanzolarla evlenip 2 ay sonra "koca cinayetine kurban gitti" haberlerine çıkıyorlar ya, onun gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar