- Konu Yazar
Başlangıç motoru olmaya uygun seviyede ama en azından 1-2 sene model yükseltmeden kullanabileceğim gerek şehir içi gerek şehir dışı yollara rahat gidebileceğim ve bu süreçte sorun çıkarmayacak bir motor arıyorum. Normalde aklımda dominar vardı ama ağırlığı ve vites göstergesi gibi temel bazı özelliklerin eksikliği beni bu sene yenilemiş ve birçok eksiği giderilmiş NS200 modeline çekti. Bu motoru kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan kişilerin fikrini almak istedim. Aklımda birkaç soru var.
Genel olarak NS200 dominardan daha sorunsuz deniyor bu ne kadar doğru?
Başlangıç motoru olarak dominar veya bu segmentteki diğer motorlara göre nasıl konumlanır?
Son olarak 200cc olan bu motor şehirler arası yolda çok zorlar mı? Hız beklentim yok ama hafif yokuş yukarı bir yolda hız çok düşer mi ya da motorun gücü beni sürekli sonuna kadar gaz açmaya zorlar mı?
Fikir olması açısından genelde 100 civarı hızlarla gitme planım var, yolun güzel olduğu otoyollarda belki 120 civarına kadar çıkabilirim. Motor bunu karşılar mı?
Genel olarak NS200 dominardan daha sorunsuz deniyor bu ne kadar doğru?
Başlangıç motoru olarak dominar veya bu segmentteki diğer motorlara göre nasıl konumlanır?
Son olarak 200cc olan bu motor şehirler arası yolda çok zorlar mı? Hız beklentim yok ama hafif yokuş yukarı bir yolda hız çok düşer mi ya da motorun gücü beni sürekli sonuna kadar gaz açmaya zorlar mı?
Fikir olması açısından genelde 100 civarı hızlarla gitme planım var, yolun güzel olduğu otoyollarda belki 120 civarına kadar çıkabilirim. Motor bunu karşılar mı?