ZümeR kullanıcısının son içeriği

1. ZümeR

Motoru soğutamıyorum

Hava soğutmalı içten yanmalı motorlar hava akışı ister. (Abi benimki radyatörlü su soğutmalı diyeni döverim bak :cool: ) Eksiğin yoksa soğutma sistemi tarafında kullanımını gözden geçir. Hava akışı için birazcık süratli Gitmen gerekir. Kask kolunda fıtı fıtı gezerken sen zevk alabilirsin ama...
  2. ZümeR

İleri Sürüş için Kursa Gitmek Şart mı?

Arkadaşım istediğin eğitimi al, para senin Neticede. Ama tehlike anında o sindire sindire okuyup parasını verip Satın aldığın bilgilerin eğitimlerin hiçbirisi yanında olmuyor. -Dur dur tehlikeli bölgeye bakmıyorduk bakışı koru -kaçacağım yere odaklanıyom tmm -debriyajı çekecek miydim ? -yok...
  3. ZümeR

125cc motor önerisi

Honda mis gibi.. Aralık ayında Ataberk Antalya dan aldım. Çok tatlı minnak sessiz bişey. Honda şasi tarafında biraz kaliteyi düşürmüş ama bunu gözlemledim. Motor kısmında sorun yok. :cool:
  4. ZümeR

SUZUKİ V STROM250 VS DOMİNAR 400

Tabi ki made in JAPAN Kafan rahat uyursun, sabah neresinden ses gelecek bu hintlinin diye endişen olmaz. Dominar 400 kesinlikle 400 cc bir motor gücüne sahip değil. Konfor zaten yok tırt..
  5. ZümeR

Sizce 450mt alınır mı?

Çinli motosikletlerden kesinlikle uzak durun derim. Motorun onarımı yapıp gönderiyoruz. Durduğu yerde sabaha kadar yine arıza veriyor. Onu yapıyoruz 2 gün sonra yenisiyle değişim yaptığımız parçayı bozuyor. Sıfır motor 400km sonra bakıma geldi vidaları dökülmüş sağdan soldan vida uydurup...
  6. ZümeR

Motorsiklette Araba Yağı Kullanabilir miyiz?

Yüksek devir çevirmeyen motosikletlerde kullanabilirsiniz. Şahsen ben arkadaşın dediği gibi 5 yıl MT7 ve 6 yıl MT9 motosikletimde arabaya aldığım Mobil 1 10 x 40 motor yağını kullandım. Hiç bir sorunum olmadı. Şu an Suzuki 1000 GT var. Devirli makina olduğu için bunda biraz seçici...
  7. ZümeR

FUAR Günlüğü..

Antalya da ıslak bir günde hava alanına gitmek için motoruma bindim. Yolda 3 kere motoru kaydırdım, bu makina neden gitmiyor diye gözlerim ne zaman kadrana yönelse TCS lambasını yanıyor görüyordum. Hava alanına aceleyle girip motoru park edip soyundum. Koştur kapıya botlar elimde kemer çıkar...
  8. ZümeR

Pazar gününden..

Arabasından inip 18 motordan oluşan grubumuzla tek tek tokalaşan arkadaş sana selam olsun.. Uzaydan gelmiş gibi davranıp köşe bucak kaçarak yanımıza bile uğramadan kaçan 2 kırmızı mt7 tracer arkadaş size de selam olsun..
  9. ZümeR

Satılık 2014 MT7 ABS Kırmızı

Usta eli değmemiş, servise girmemiş, tüm bakımlarını kendi garajımda yaptığım motorum satılıktır. Düştü, düşürüldü, disk kilidini unuttum vs nedenlerden dolayı çizikleri sıyrıkları mevcut. Kilometresi sabah 70 akşam 70 km işe git-gel arası yapılmıştır. Günlük 140 km yolum var. Mt9 aldım 3 ayda...
  10. ZümeR

Küçük bir kız çocuğu ile abisi..

Geçenlerde arıza var dediler çıktım gittim uzun uzadıya bir yol. Sabah saat 8 civarı. Geç kaldım. Arıza olan yere vardım aracı park ettim. Sitede keşif yapacağım. Yan tarafta evin önünde 2 çocuk hava soğuk sırt çantaları eldiven felan ama eski. Kız çocuğu ağlıyor, biraz oyalandım sorunu...
  11. ZümeR

İşsizlikten doğan bir çalışma..

Benim 2014 model icat.. Şaka maka 3 yaşına giriyor..
  12. ZümeR

Bin yedi yüz cc lik küçük pazar gezisi..

Hadi bi gezelim dedik 2 silindirlerle yok arkadaş.. Arada 300cc var touring ağır gidemez felan dedik ama iyi fark atıyor.. Yetişemedi benim makina. Sadece kalkışlarda fark atabiliyorum. 190 ile giderken adam yanımdan sanki park etmiş araç sollar gibi fıtı fıtı geçip gidiyor. Rüzgar yok bi şey...
  13. ZümeR

Usta berber dediğin böyle olur..

14. ZümeR

Hava yol lastik soğudu güç arttı :)

Havalar soğudu buralarda diyeceğim hepiniz gülecekseniz eminim :) Sabahları 8 - 9°C hava sıcaklığı. Bize göre soğuk tabiki. :) Son 2 aya kadar 200 km sonra biten depo 2 aydır 250-260 km sonra biter oldu. Gidip geldiğim yol aynı, aynı aralarda yüklenirim, süratim aynı. Motorun gücü ve sürati...
  15. ZümeR

Daha yeni kaplattım seleyi..

Kış geldi yine kediler kediler kediler.. Yahu seleye çıktın oturdun yattın belki kız arkadaşınla fantezi yaşadın artık her neyse bari tırnaklarına sahip ol be hayvan. Yeni kaplattım sizin yüzünüzden yine fantezi yaşamışlar lakin bu seferki daha bi ateşli geçmiş görünen. Depoyamı yatırdı ne...

Yeni mesajlar