125cc motor önerisi

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
  • Alır biraz biner satar yükseltirim dersen düşük km 2.el drift: trendyoldan-n11 den parça toplayarak sıfırdan inşa edebileceğin kadar bol malzeme+2.elde gençlerin gözdesi
  • Uzun süre binerim dersen sıfır raider125: frenleme hariç mekanik her konuda driften iyi(titreşim performans yakıt), boyun 190 civarlarındaysa dizler rahat etmez ve çok çirkin.
  • Kesinlikle 125cc olcak dersen pulsar ns125
Ehliyet sınırın yoksa en az 200cc bak 125ccden 2-3 aya sıkılacaksın 2 Adet drift l sahibi oldum ve raider 125 tecrübem oldu boşuna 125cc ile sürünmüşüz.

Tabiki hangi motor olursa olsun dediğiniz gibi iç piyasasını önemsiyecektir.

Arkadaşın dediği üzere 2 motor arasında kalacak olsam tercihim tvsden yana olacaktır.

Drift L
8 Hp
9.00 Nm Tork

Raider 125
12.9 Hp
11.5 Nm Tork

İnternette bulduğum veriler bunlar canlı olarakta gördüğüm kadarıyla raider 125 parçası daha bir kaliteli hissettiriyor drift l ye göre tabiki çok kaliteli bir motor vs demiyorum kıyaslama açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Drift L de 10-11 beygir arası bir şey, 8 olan başka modeli mi var? Çok güç farkı yoktur büyük ihtimalle.

Ek olarak ucuz motorlar arasında denediğim açık ara en iyi fren Drift deydi, raider denemedim o yüzden onda iyi gibi bir şey diyemem ama kampana frenle motorlar durmuyor. Piyasası da güzel, sadece kalite olarak şüpheli TVS kolay kolay sorun çıkarmaz drift de kronik olarak çok kötü değil ama Mondial sonuçta.

Son düzenleme:
Motosikleti
Voge 250RR
Bütçeni sıkıp Voge R125 almanı öneririm.

İstediğin gibi naked ve görünüşü çok güzel ben özellikle selesinin yanındaki ledleri çok beğeniyorum.
Drift L ve TVS Raider'a göre çok daha modern ve çok daha yeni bir tasarımı var daha şık.

Bahsettiğin Raider'da daha disk frenler yokken voge r125'te ön arka disk ve abs de var.
Ayrıca;

15.0 bg
12 Nm

A1 klasmanının karşıladığı maksimum değerler bunlar, yani zaten bir 125lik maksimum 15 beygir oluyor.
Ayrıca bu motor 5 vites de değil diğerleri gibi, 6 vitesli şanzımanı var.

Kalite mevzusuna gelecek olursak voge'un motorlarını mondial veya tvs'nin parça kalitesiyle karşılaştırmanı hiç önermiyorum bile.

merhaba, aklımda drift l 125 ve tvs raider 125 var ilk motorum olacak naked istiyorum daha önce scooter deneyimim oldu birazda olsa ikisi arasında çok kaldım tvs raiderı daha çok istiyorum fakat sele kısmı hoşuma gitmiyor ön ve arka sele arasındaki uzunluk farkı az yani arkası düz cg gibi gözüküyor bu durum hoşuma gitmiyor drift l de ise tam tersi ön ve arka sele arasında bariz fark var yukarı doğru çıkıyor arka seleye bu da sportif bir görüntü veriyor ama çokta içime sinen bir motor değil drift l sırf bu sebepten tvs raidera uzak bakıyorum ve aralarında boyut olarak fark var mı büyüklük olarak bilen var mı başka alternatifiniz var mı 110k maksimum bütçe 0 bakıyorum
voge 125r

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Bütçeni sıkıp Voge R125 almanı öneririm.

İstediğin gibi naked ve görünüşü çok güzel ben özellikle selesinin yanındaki ledleri çok beğeniyorum.
Drift L ve TVS Raider'a göre çok daha modern ve çok daha yeni bir tasarımı var daha şık.

Bahsettiğin Raider'da daha disk frenler yokken voge r125'te ön arka disk ve abs de var.
Ayrıca;

15.0 bg
12 Nm

A1 klasmanının karşıladığı maksimum değerler bunlar, yani zaten bir 125lik maksimum 15 beygir oluyor.
Ayrıca bu motor 5 vites de değil diğerleri gibi, 6 vitesli şanzımanı var.

Kalite mevzusuna gelecek olursak voge'un motorlarını mondial veya tvs'nin parça kalitesiyle karşılaştırmanı hiç önermiyorum bile.
Bütçe yetiyorsa çok güzel bir seçenek. 2. el veya çok taksitle alınırsa uyguna gelebilir.

Motosikleti
D400
Dipnot: voge alırken bazı parçalar için 6 ay termin alacağınızı unutmayın.

kaza yapmadıgınız sürece güzel motor.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Dipnot: voge alırken bazı parçalar için 6 ay termin alacağınızı unutmayın.

kaza yapmadıgınız sürece güzel motor.
TVS ile aynı mantık yani :D Dediğin gibi kaza yapmayacaksa ız ve motorun çözülemeyen bir derdi yoksa kağıt üstünde çok güzel, gerçeğini görsem daha net konuşurdum.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
pulsar 125ns bi bak derim 2016 model 150ns olanı ilk motorumdu 20 000 km kullandım sanırım 16-17 beygirdi torku gidişi şehir içi şehir dışı hiç üzmemişti.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Voge un yedek parçası istanbuldaysan çok kolay deposu bağcılarda arkadaşımın 300ds motoru için bir kaç malzeme lazımdı deponun içi yedek parça dolu internette gördüğün her voge parçası bu depodan geçiyor.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Hem de tıpkısının aynısı.
21829.png

Uğur Derin Dondurucu Fabrikası sahiplerine FETÖ şoku: Ceza yağdı...​

Nazilli'nin önde gelen ailelerinden olan Takmaklı ailesinden (FETÖ/PDY) Nazilli çatı örgütlenmesinden yargılananların tümü ceza aldı.
Faysal Takmaklı 3 yıl 1 ay, Fatih Takmaklı 2 yıl 15 gün, Mehmet Celal Takmaklı 7 yıl 6 ay,Talip Takmaklı 6 yıl 3 ay, Zehra Takmaklı 3 yıl 1 ay, Zeynel Abidin Takmaklı 7 yıl 6 ay ceza aldı.
FETÖ/PDY'nin Nazilli iş adamları yapılanmasına ilişkin davada konuşan Uğur Soğutma'nın ortaklarından Zeynel Abidin Takmaklı, cezaevinde hayatını kaybeden ağabeyi Ünal Takmaklı'yı suçladı.

Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. > Kurumsal > Hakkımızda...
Nedense uğur derin dondurucuyu, Mehmet Ali Erbil'in sesiyle okudum 😁

Honda mis gibi..
Aralık ayında Ataberk Antalya dan aldım. Çok tatlı minnak sessiz bişey.
Honda şasi tarafında biraz kaliteyi düşürmüş ama bunu gözlemledim.
Motor kısmında sorun yok. :cool:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar