Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar. Geçtiğimiz Pazar günü hava karla karışık yağışlı göstermesine rağmen durmadık. Katılım sayısı azda olsa güzel bir gezi yaptık. Tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Kazasız belasız sürüşler dileriz herkese.
Öncelikle Karahayıtta kahvaltı yaptık. Tabi sabah erken olduğu için...
10.03.2013 Pazar günü Salda gölüne güzel bir gezi düzenledik. Tüm arkadaşlara Teşekkür ederim. Fotoğraf çok olduğu için yorum yapamadım hepsine. Kazasız belasız sürüşler herkese...
Arkadaşlar şu anda sahip olduğum ilk ve tek motorum. Daha öncede motosiklet kullandım tabi ama kendime ait olan ilk motorum. 1 buçuk senedir kendisiyle 11500 km yaptık şu anda 22000 e gelmek üzere. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim...
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle Mt Kendik Yap bölümünde bu kamera ile ilgili konuyu incelediğimi bilmenizi isterim. http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/81980-ucuz-kask-kamerasi.html
Arkadaşlar forumda Mehmet kardeşimle bu mini kameradan almayı düşünüyoruz...
Merhabalar arkadaşlar. Vitesle ilgili problemin vardı bugün komple motoru söktük problemli dişliyi çıkardık. Hemen parçacılara gidicem fakat bulunduğu yerde özellikle İzmirde Skygo sg-125 parçaları satan bir yer bilen varsa yardım bekliyorum. Fotoğrafta ne kadar belli olur bilmiyorum ama fotoyu...
Arkadaşlar bugün hiç yaşamadığım bi problem yaşadım motorda. Sabah erkenden motoru yıkadım. Daha sonra arkadaşlarla buluştuk. Merkeze inerken ara sokakların birinde motor 2. vitesdeyken bi anda kendiliğinden boşa attı. Daha sonra vites geçmedi. 1 e ve 2 ye atmaya çalıştım ilk başta vites geçmedi...
Merhabalar arkadaşlar. Az çok forumdan bilen arkadaşlar vardır. 1 sene önce ilk motoruma sahip oldum çok şükür. Tabi çok incelemeden almıştım ama pişman olmadım. Tek pişman olduğum nokta motorun torkunun düşük olması. Denizli Mt den arkadaşlarla 1 senedir konuştuk benim motorumun durumunu...
Merhabalar arkadaşlar malumunuz sezon bitmekte. Kışında motor üzerinden inmiyorum. Denizli MT olarak gezilerde yapmayı planlıyoruz ve işe de sürekli motorumla gelip gitmeyi düşünüyorum. Sizden isteğim kullandığınız veya etraftan duyduğunuz, yada önerebileceğiniz %100 su geçirmez giysi-tulum vb...
Arkadaşlar 1- 1,5 ay içerisinde motorumdaki duro lastiklerden kurtulup michelin almayı düşünüyorum. Sizce önümüzdeki sezonu beklemelimiyim? Yoksa kış geliyo olsa da lastik değişikliği yapmalımıyım?
Bu arada duroyu herkes bilir. Arka 130 ön 110 taban görünüş güzel ama yok tutuşu sıfır. Sadece...
Evet arkadaşlar sezon yavaş yavaş sona eriyor uzun zamandır siteye girememiştim tabi motorcular durmaz yola devam eder tatlı su motorcusu da değiliz ama ne güzel geziler festivaller olmuş gidemedim hiçbirine. Motorun üstünden inmedim ama uzun yola da çıkamadım. Şimdi gezi resimlerine bakıp bakıp...
Merhabalar arkadaşlar öyle veya böyle Kpss yi atlattık. Ayın 20 sinde Denizli MT olarak Muğla-Fethiye-Marmaris taraflarında gezi planlıyoruz. Cuma geceden çıkıp Pazar gece döneceğiz. Ben Muğallıyım fakat 5-6 senedir bizim oralarda kamp kurma gibi bir durumum olmadı. Günlüklü koyuna kuruyorduk o...
06.05.2012 Pazar 1 hafta öncesinden planladığımız gezimizi gerçekleştirdik. Gayet güzel ve eğlenceli bir geziydi. Katılan ve katılamayan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi bir borç biliriz:)
Evet Denizli Belediye Meydanında toplandıktan sonra 11:00 da yola çıkıyoruz. Oğuzhan arkadaşımızın...
Merhabalar arkadaşlar Denizli MT biraz ara vermişti gezilerine ama artık kendini toparlıyor. Yakın illerden de arkadaşlarımızı bekleriz. Gidiş dönüş 200 km lik bir yoldur. Sanıyoruz ki yolun rampalı zorlu kesimleri de var. Yemek konusunu ilerleyen günlerde daha da netleştireceğiz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-tertemiz-makina-64329122/detay/
Arkadaşlar ilanım üsttedir. İlanda her türlü detay var. Temiz cub olan ve büyültmek isteyen arkadaş varsa görüşelim. Selamlar...
Evet arkadaşlar başlıktan da belli oldu üzere bugün yunuslarla güzel bir kortej düzenledik. Denizli de ne çok potansiyel varmış arkadaş ya. Buyrun arkadaşlar resimler
Okay ve Hilmi kardeşimiz de de hem resim hem de videolar var yükliyeceğiz hepsini. Selamlar...
---------- Post...