Gezilere bakıp bakıp iç geçirenler :(

Evet arkadaşlar sezon yavaş yavaş sona eriyor uzun zamandır siteye girememiştim tabi motorcular durmaz yola devam eder tatlı su motorcusu da değiliz ama ne güzel geziler festivaller olmuş gidemedim hiçbirine. Motorun üstünden inmedim ama uzun yola da çıkamadım. Şimdi gezi resimlerine bakıp bakıp iç geçiyorum. Varsa bu duyguları paylaşan arkadaşlar beklerim sohbete :)

Bunun sohpetini nasıl yaparız ki. Bakıp bakıp ''ah be bi gidemedik...'' lafları kalıcak.

ayni durum bendede var bi sonraki yillik iznime 11 ay kaldi:)simdiden planlar hazir gibi ah bu vakit ve nakit yok mu tek sorun o iste:-(

Allah kolaylık versin size acı bir durum .. :) Motorumu aldıgımda ilk önce sizlerle o gezilerde yer alıcağım .. :))

Bence hiç üzülmeyin bu seneki festivallerin hepsi fıs çıktı. Kimse festivallerden memnun kalmamış. Bireysel geziler yapmak için hala fırsatınız var. Ayrıca Eylül-Ekim ayları bu tip geziler için yaz aylarından daha güzel olur yağış yoksa tabi.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

bende resimlere bakar bakar ah çekerdim biz ne zaman gezeceksek diye bir türlü cesaret edememiştim sonra bir günde 500 kilometrelik bir geziye çıktık 2 arkadaş 2 motor çok güzeldi gerçekten...yerin dibine sokulan çinli motorlarla yaptık üstelik geziyi...arora tiger 200 ve kanuni windy 125 di motorlar...ve bu motorlarla dünya turuna bile çıkılacağına inanmıştım o gün...

Motora binip ordan oraya gitmek için festival şart değil.
Kafa dengi arkadaşın ve altında yola çıkmaya hazır bir motorun varsa, zaman ve mekan da hazırsa.
Geriye senin kontak çevirmen kalır. Ben 4 mevsim yollardayım. Eğlenmeye ve gezmeye engel tek şey yolun trafiğe elverişli olmayışıdır.
Geriye kalan her şey için sadece mastercard :p

Roe

o arkadaşlara imreniyorum.ben hala motosiklet alamadım ama er ya da geç alıcam, sabır işiymiş yav 5 aydır forumlardayım

Hani çalgıcıya kız verilmez denir ya, bizim buralarda da eşli geziler var genelde. Ben de bu sebepten katılamıyorum. Bekarlar insan değil mi arkadaş? :silent:

yalnız değilsin bende varım :rendeer: tek istediğim altımda uzun yola gidecek bir motosiklet.

Bence hiç üzülmeyin bu seneki festivallerin hepsi fıs çıktı. Kimse festivallerden memnun kalmamış. Bireysel geziler yapmak için hala fırsatınız var. Ayrıca Eylül-Ekim ayları bu tip geziler için yaz aylarından daha güzel olur yağış yoksa tabi.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Olur mu millet pompa yapmış batumda :cherry: bekar adama bundan güzel festival mi olur :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar