ZamboKage kullanıcısının son içeriği

1. ZamboKage

Honda CRF 250L - SM için Jant tavsiyesi.

Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir forumlarda yoktum malum hayat koşuşturması umarım bu sürede herkes iyidir sağlığına, ailesine bir sorun gelmemiştir. Geçen sene Mayıs ayında Honda CB650F imi malum pandemi şartları dolayısı ile satmak zorunda kaldım , yakın çevremden uyguna bir crf 250 l...
  2. ZamboKage

Honda Cb650f akü tavsiyesi

Merhaba ,arkadaşlar iyi forumlar. Yaklaşık yeni motorumu alalı 3 ay oldu 650f aldım 2014 model.asıl konumuza dönersek motosikletin üstünde beyaz xenon olduğu için akü ömrünü hızlı yedi şarj tutmuyor sık sık bitmeye başladı yeni akü alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum. En çok yuasa tavsiyesi aldım...
  3. ZamboKage

Egzozun stockda olsa bağırırsa yazarım ceza ?

Merhaba , forum ahalisi bugün yürüş yaparken şehir içinde trafik çevirmesine denk geldim ve aklımı ne zamandır karıştıran bu soruyu sormak için polis memurumuza yanaştım, aramızdakı diyaloğu aynen size aktarıyorum. Ben: merhaba kolay gelsin , size bir soru sorabilirmiyim. Polis: sağol , tabi...
  4. ZamboKage

Kafa karışıklığı - Yeni motor alamamak

Merhaba forum ahalisi , neredeyse motosikletimi satalı 3 ay oldu. Yeni motosiklet alıcam kafamda 2 model var HONDA CBR 600 RR 2006-2008 arası öbürü Suzuki GSX-R 600 2006-2007 arası olacak.Fakat fikir danışıyorum bazısı hiç bulaşma , bazısı diyor temizse al , bazısı diyor git o paraya yeni model...
  5. ZamboKage

Kafa karışıklığı çözüm arıyorum

Merhaba arkadaşlar 13 ağustosta pulsarımı sattım, şimdi geldi tarz değişikliği çok zorda kalmadığım sürece naked istemiyorum. Racing düşünüyorum fakat piyasa etmeyecek motorların 40 bin tl lerde gezdiği dönem. Şimdi aklımda 3-4 motor var size sorucam çözüm bekliyorum; 1-) çıktığından beri...
  6. ZamboKage

Honda Today 50 mi yoksa Rks Rico 50 mi

Merhabalar, babama motosiklet arayışı içindeyim motor ehliyeti yok o yüzden 50 cc bakıyorum Gönlüm Honda Today 50 den yana beygiri ricoya göre Bi tık daha fazla ama torkları eşit Fakat todaylerin 2. Ellerinde sahipleri uçuk rakamlar istediği için babam o paraya 0 birşeyler alalım diyor tamam...
  7. ZamboKage

Kronik olabilir mi ?

Merhabalar, Pulsar 200 ns sahibiyim 2015 model ve 25 bin km de , bakımları eksiksiz servisinde yapılır motül 7100 dışında yağ kullanmadım şimdi diceksiniz anlatacağın konuyla ne alaka diye şöyle anlatayım motosikletimi 15 bin km de gerçekten iyi bakmış birinden aldım ve hala öyle motosiklet...
  8. ZamboKage

Üzülerekte olsa Satılık Pulsar 200 NS 2015 MODEL

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar , 2017 23 mayısta çok severek aldığım pulsarımı maddi imkanlar yüzünden satmak durumundayım.(biraz severek evlendik gibi bir cümle oldu ama gerçekten öyleydi :D ) Uzun lafın kısası ; Pulsarım 2015 model kırmızı renk KM GÜNCEL 16.04.2018 tarihinde 25.500 km...
  9. ZamboKage

200 CC den 300 CC ye geçmek ?

Merhabalar forum halkı çoookca bir zamandır yoktum buralarda gerçekten motosikleti alınca forumda takılacak zamanı bulamadım kendimde :) tabiki şaka bir yana okul,iş güç derken başımızı kaşıyamıyoruz 2017 23 mayısta Pulsar 200 ümü aldım aşağı yukarı 8.5 ay oldu aldım alalı baya bi gezdim artık...
  10. ZamboKage

Motosiklet montunun içine ne giyebilirim ?

Merhabalar, Uzun zamandır forumda yoktum motosiklet için yatırımlar yaptım ve sonunda kırmızı pulsarımı aldım.2,5 ay felan oldu neyse konumuz bu değil 2.5 aydır mont giyiyorum tabiki kısa kollu tişört üstüne giyiyorum kollarım terliyor ve koku yapıyor tişört sırılsıklam oluyor hoş görünmüyor...
  11. ZamboKage

İki Teker sevdamızı koluma yazdım.(Dövme İçerir)

Merhaba MT ailesi; Aşağı yukarı 12 senedir Motosiklet'e ilgim var en ufak egzoz sesi duyduğumda beni cama koşturan bu sevdayı kalıcı hale getirmek isteyip dövme yaptırdım.Din konularına girmeden yorum yaparsanız sevinirim ki forumun birliği bozulmasın tartışmalar çıkmasın.Bu eleştiriye kapalı...
  12. ZamboKage

Diz Vermeyi Abartmak!

Hadi 1 kişi diz vermeyi anlarızda 2 kişi ne ya :) tabi işin şakası güzel teknik kullanmışlar hiç çizgi bozmadan 2 kişi diz vermişler :thumleft:
  13. ZamboKage

MotoVlog Uygulaması Sonunda Google Playde!

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır beklenilen uygulamayı ekleyebildik Google Playe. İlk öncelikle desteklerinden dolayı ERHAN ERDİL ' e Teşekkürlerimi Sunarım. Çok uzatmak istemiyorum zaten merak edenler forumda konusu var bakabilirler ; Konu Link Google Play Link Veya Direk Google Play den...
  14. ZamboKage

Kız Arkadaşımı motosiklete ikna edememek!!

Merhaba forumdaşlar şuan çok kötü birşeyin içindeyim 8 aydır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var. Motosiklet hastalığım olduğunu biliyor heryerde motosiklet resimleri felan var işte sorun yoktu aramızda fakat ben bugün motosiklet alacağım dediğim zaman acayip bir sert tepkiyle karşılaştım...
  15. ZamboKage

MotoVlog Android Uygulaması Bitti Son Fikirler?(Fotoğraflı)

Merhaba arkadaşlar 18 yaşımdayım Bilişim Teknolojileri bölümünü okumaktayım yazılıma çok ilgim ve yeteneğim var gün geçtikçe birşeyler üretmek istiyorum. Tabiki çareyi Motosiklet camiasinda buldum MotoVlog android uygulaması eksikti bende yapmak istedim. Tabiki amatörce yapılmış bir uygulama ve...