Diz Vermeyi Abartmak!

Hadi 1 kişi diz vermeyi anlarızda 2 kişi ne ya :) tabi işin şakası güzel teknik kullanmışlar hiç çizgi bozmadan 2 kişi diz vermişler :thumleft:

bilader ağlıyorum ya. hüngür hüngür ağlıyom. adam yerler ıslakken diz değdirecek kadar yatıyor. ben bu sıçtımın aydınında dandik asfalt yüzünden en hafif devirssiz kalkışta bile arka paldır küldür kayıyor. oda asfalt buda asfalt. ulan ordaki hükümetle burdakini takas yapcaksın beaa... sıçam böyle hayata beaa. adam diz değdiriyor yağmur yağmış bide bea... ulan sinirlerim bozuk beaaa...

bilader ağlıyorum ya. hüngür hüngür ağlıyom. adam yerler ıslakken diz değdirecek kadar yatıyor. ben bu sıçtımın aydınında dandik asfalt yüzünden en hafif devirssiz kalkışta bile arka paldır küldür kayıyor. oda asfalt buda asfalt. ulan ordaki hükümetle burdakini takas yapcaksın beaa... sıçam böyle hayata beaa. adam diz değdiriyor yağmur yağmış bide bea... ulan sinirlerim bozuk beaaa...

bir üyemiz ybr125 ile 5. viteste yan veriyormuş :mrgreen:

İnternet hayırlı olsun :) şaka bi yana bu kadar eski bir videoyu buldupun için tebrik ediyorum :cat:

Yazıyoruz isimleri motorları alınmayacak kısıler gokberk , mazhar :p

Ahahahah gökberkin günahı yok o daha rodaj yapıyor.Beni yazabilirsin :mrgreen:

Mustafa, ön sıfır zaten, 200 lük ybr kelle motoru vardı eski motorla sattım üstündeki orjinal 125cc.Bakalım zaten sözüm var bir kamera alayım video çekecem millet inanmıyor bana. :)

Son düzenleme:
Yazıyoruz isimleri motorları alınmayacak kısıler gokberk , mazhar :p

abi onu ben cbr250 için yaptım sonuç olarak piyasada temiz motor kalmadı:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------

Ahahahah gökberkin günahı yok o daha rodaj yapıyor.Beni yazabilirsin :mrgreen:

Mustafa, ön sıfır zaten, 200 lük ybr kelle motoru vardı eski motorla sattım üstündeki orjinal 125cc.Bakalım zaten sözüm var bir kamera alayım video çekecem millet inanmıyor bana. :)

abi video çek de heryere yayma bizim adana tayfası basmasın orayı

Beni öldürmek kolay mı ya ne azrailler istedide vermedim.:queen: Sende dikkat et başkan.:cat:

valla başgan sakin biniciyimdir ben de, ama saçlarım uzunken kafamda da kask varken 2 tanesi denk geldi bana, laf atmaya kalktılar. tabi kelebeği çıkarıp çevirmeye başlayınca tanıttım kendimi. (haydarım da var bu arada)

o değil de ne zaman bitecek bu çevre yolu yahu saçma sapan yollardan gelmekten bıktık o kaygan asfalta hasret kaldık :mrgreen:

Hadi onu geçtim adamlar Stock IRC lastik ile yağmurda 2 kişi diz veriyor abi nasıl bir asfalttır bu , o asfaltsa bizimki sadece siyah boya :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar