bilader ağlıyorum ya. hüngür hüngür ağlıyom. adam yerler ıslakken diz değdirecek kadar yatıyor. ben bu sıçtımın aydınında dandik asfalt yüzünden en hafif devirssiz kalkışta bile arka paldır küldür kayıyor. oda asfalt buda asfalt. ulan ordaki hükümetle burdakini takas yapcaksın beaa... sıçam böyle hayata beaa. adam diz değdiriyor yağmur yağmış bide bea... ulan sinirlerim bozuk beaaa...
bir üyemiz ybr125 ile 5. viteste yan veriyormuş :mrgreen:
5 değil 3 tür o, 5 olsa duramaz :mrgreen:
sen değil miydin abi 5 le kaydıran
Yok abi ben 3'e kadar yapabiliyorum ama lastik 90-90/18 eğer 2.50/18 lastik takarsam belki olabilir denemek lazım.Ben gökberkin rc250 ile 5 dedim.![]()
Yok abi ben 3'e kadar yapabiliyorum ama lastik 90-90/18 eğer 2.50/18 lastik takarsam belki olabilir denemek lazım.Ben gökberkin rc250 ile 5 dedim.![]()
Yazıyoruz isimleri motorları alınmayacak kısıler gokberk , mazhar![]()
Yazıyoruz isimleri motorları alınmayacak kısıler gokberk , mazhar![]()
Ahahahah gökberkin günahı yok o daha rodaj yapıyor.Beni yazabilirsin :mrgreen:
Mustafa, ön sıfır zaten, 200 lük ybr kelle motoru vardı eski motorla sattım üstündeki orjinal 125cc.Bakalım zaten sözüm var bir kamera alayım video çekecem millet inanmıyor bana.![]()
Mustafa, burda polis çok gelemezler.![]()
dikkat et abi kendine
Beni öldürmek kolay mı ya ne azrailler istedide vermedim.:queen: Sende dikkat et başkan.:cat:
bilader ağlıyorum ya. hüngür hüngür ağlıyom. adam yerler ıslakken diz değdirecek kadar yatıyor. ben bu sıçtımın aydınında dandik asfalt yüzünden en hafif devirssiz kalkışta bile arka paldır küldür kayıyor. oda asfalt buda asfalt. ulan ordaki hükümetle burdakini takas yapcaksın beaa... sıçam böyle hayata beaa. adam diz değdiriyor yağmur yağmış bide bea... ulan sinirlerim bozuk beaaa...