Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun rabbim beterinden korusun tez zamandan sağlığına kavuşman dileğiyle. Etrafımızda her an dikkatsiz sürücülerleyiz o yüzden biz onların tarafındada düşünmeliyiz en azında ne yapabilirler tahmin yürüterek kendimizi korumamız gerekiyor emniyet şeritleri zaten hep sıkıntı araçların...
Daha önceki motorlarım abs’siz di mesela hiç abs’ye ihtiyacım olmadı belki de kendimi ihtiyacım olabilecek duruma sokmadım yada o durumla karşılaşmadım bilmiyorum ama şahsi fikrim abs’ye ihtiyacın olabilecek mi sorusunun cevabı sende tabi herkes güvenliği elden bırakmamak için önemli dicek...
Söylediklerinizde o kadar haklısınız ki. çok kaliteli arıza sorun çıkarmayan bir makinaydı halada öyle. ama insanlar fiyatı yüzünden ulaşamadı ve arz talep ilişkiside bozuldu. Şuan piyasada yok denilecek kadar az derlisi toplusu bir elin parmak sayısını geçmez..
1759350229
Benimde çocukluğumun...
Estafurullah. Hikayesi bayağı uzun cuma tüm gün çalışıp iş çıkışı edirneden 6 otobüsüyle manisaya sabaha karşı 4 gibi manisada olupta o gün noter işlemleri vs balıkesire geçiş ( ocağın ilk haftası hava buz ) ve 5 gibi motoruda otobüse bindirip istanbula gelme ve yağmur çamur altında saat gece 1...
- Yamaha ybr 250 19k’da yaptığım ölçümde 3,2lt - 3,5lt 90-100 km hızlarda yakıyordu bi ara two brothers takmıştık 4 lt’leri görmüştüm ( eski motorum )
- Suzuki gsf 650 37k’da en son turumuzda 5,6 lt yakıt hesapladık. Hız 110-130 ( güncel )
Bu arada bu hesaplamalar 100 km mesafede litre...
Kısa bir süre kullandığımız sorun yaşamadığımız makinemiz artık bizde değil ama burda hatıralarda kalsın..
Yamaha ybr 250 ile İlk geliş maceramız
Bakımlardan sonra kendine gelmiş bir ybr 250
Vrs 125 bilmem ama freccia mı nedir arkadaşım ondan aldı ve blokla ilgili sorun yaşadılar öncesindede zaten bi takım ufak tefek sorunlar yaşadılar çözülmüştü ama servis çok kötü blok için parça olmadığını vs söylemişler motor garantili bide sonra hakem heyeti mahkeme vs derken 3-4 ay geçti...
Öncelikle merhaba arkadaşlar
Arkadaşlar şimdi motosikletin sigortasını yaptırdım ve bir kaç yerden fiyat aldım öle yaptırdım sigortamı 100 tl tuttu anadolu sigortaya yaptırdım.. sizde araştırın bence kısaca bilgi vereyim..
Hür sigorta 156 tl
Güneş sigorta 123 tl
Anadolu sigorta 100...
Acil Satılık sony xperia Z var arkadaşlar.. Yakın bi arkadaşımızın cihaz 1aylık olmadı vodafonedan alınma 2 yıl garantilidir arkadaşlar.. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir
Edirnededir cihaz !
0542 578 95 63
Arkadşlar uzun zamandan beri düşündüğüm kafamdaki aklımdaki kaska kavuştum daha önce nolan n81 kullanıyodum fullface çok rahattı memnundum ama değiştirme vakti gelmişti artık.. allah herkese gönlündekini nasip etsin..
Arai chaser v superstar black modeli