Vrs 125 vs Freccia 150

Merhabalar öncelikle bu iki motosiklet arasında kalmış bulunmaktayım şehir içi kullancağım genelde tek arada sırada artçıda alacağım ilerleyen süreçtede satıp daha yüksek ccye geçmeyi planlıyorum.Özellik konusunda hemen hemen benzerler freccia 150 bir tık daha üstü fakat aradaki fiyat farkı fazla freccia 136bin vrs 94bin hatta sanırım bazı yerler vrsye 12bin indirim yapıyolarmış öylece 82ye geliyor hangisi daha mantıklı sizce?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bunlar başlangıç ya da ara geçiş motorları, hangisi daha ucuzsa ve hangisinin servisi yakınızdaysa onu alın. İki motor arasında 50.000 TL fark gerektiren bir şey yok.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
75-85 aralığı 2.el SYM alırım binerim; Çin ile uğraşmam. Şahsi tavsiyemdir.

Motosikleti
Honda CB125F
2. El SYM Symphony ST 200 tercih ederdim.
Hatta elinde stok kalan bazı bayiler Nakit 140 civarı veriyorlar.
Her iki Çin malı scooterden çok daha memnun eder.

Vrs 125 bilmem ama freccia mı nedir arkadaşım ondan aldı ve blokla ilgili sorun yaşadılar öncesindede zaten bi takım ufak tefek sorunlar yaşadılar çözülmüştü ama servis çok kötü blok için parça olmadığını vs söylemişler motor garantili bide sonra hakem heyeti mahkeme vs derken 3-4 ay geçti yenisini gönderceklerdi yani yukarda arkadaşın biri dediği gibi alabiliyosan ilk seçenek 2. El japon yoksa tayland vs o menşeilerdeki motorlada sağlam oluyor çinlilerden uzak durulmasında fayda olduğunu düşünüyorum.

Teşekkürler tavsiyeleriniz için symnin modellerinede bakacağım o zaman peki jet 14 200 nasıldır tavsiye eder misiniz.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Freccia 150'nin klonu Seha 150'yi gayet sorunsuz ve keyifle kullanıyorum. Çoğunlukla şehir içinde, kısa mesafelerde ve kısa zaman aralığında. Ama artçı ve arka çanta dolu hiç fark etmeden gayet stabil bir alet. Lakin bu motosikletleri kuryelikte binlerce km kullanan insanlar da var. Facebook gruplarında daha detaylı bilgi alırsınız. Burada insanlar önyargıları ve kulaktan dolma bilgilerle cevap verirler.

Bu tip marka/modeller genelde biraz şans işi. Sıfırında sorun yaşayan olduğu gibi, 40-50 bin km problemsiz sürenler var. Mesela benim Seha 150 Ayvalık'ın yaz sıcağında 90 C görmüyor. O kadar serin çalışan bir motor görmedim. Start/Stop özelliğinden, anahtarsız çalıştırmaya, Bosch elektrikli ateşlemeye kadar her şey var. Varyatör ve kayışlar PCX ile aynı. Ayrıca hep söylediğim gibi, bu tür markaları alacaksanız servis ve yedek parçaya ulaşma potansiyelini göz önüne alacaksınız. Ben sırf bu yüzden Kanuni tercih ettim mesela. Oturduğunuz yerden parça sipariş edebilirsiniz. Ayrıca her görenin ilgisini çeken enteresan bir motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar