yusuf-emre kullanıcısının son içeriği

1. Y

Far sorunu

Merhaba arkadaşlar.Bir saat önce iş yerinden çıkıp eve gelirken farin neredeyse önümü hiç aydinlatmadigini fark ettim,baya baya sıkıntı oldu akşam akşam. Farı komple sıfır aldim,cok kaliteli bir şey değil,internette chopper uzun far yazınca çıkan modelden.Ama anlamadıgim şey neden böyle bir şey...
  2. Y

Aramızda avukat varmı?

Öncelikle merhaba.Hakkimda devlet görevlisine hakaretten 09.09.2016 tarihinde bir dava açıldı husimetim olan bir şahsın şikayeti üzerine.Hakkimda açılan bu davanın ilk duruşmasında yani 17.11.2016 tarihinde karar verildi,kararda 1.5 yıl hapis cezası verilmiş ama hükmün açıklanmasının geri...
  3. Y

Egzoz için yardım

Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce geçirdiğim son kazadan sonra,motosikleti baştan aşağı bakıma alıp bir kaç parçasını yenilemeyi dusunuyorum.Su an için egzoz konusunda sıkıntı yaşıyorum.Bana gerekli olan egzoz tek manifold giriş çift egzoz şeklinde olmasını istiyorum,bh tarz bir egzoz...
  4. Y

Kamera tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar.Son zamanlarda aşırı derecede fazlaca kaza geçirir oldum.Çok şükür ki bende bir şey yok.Ama motosikleti mecburiyetten dolayı sağlam bir bakıma almak zorunda kaldım.Epey bir masraf var. Sizden tavsiye istediğim konu trafikte giderken kullanabileceğim bir güvenlik kamerası. Ucuz...
  5. Y

Acaba bende bir şey mi var?!!!!!

Artık iyiden iyiye isyan bayrağını çektim valla yaa.Uzun bir aradan sonra, 6 ay önce aldığım motosiklet ile,3 ay içinde 5 defa kaza yaptım.Kazalar aynen şöyle. 1-) İş yerinden çıkmış evime doğru gidiyorum,hizim en fazla 20.Bir dört yol ağzına geldim normal olarak yolda geçiş hakki benim,ama gel...
  6. Y

Kaskın faydası

Bir saat önce iş yerimden çıkıp evime gitmek için yola çıktım.Arkadan yaklaşan bir araç gördüm ve kendisine beni geçmesi için yol verdim. Ama gelin görün ki, teknik olarak adı kaza olan,ama kasten yapılan bir şekilde arkadan çarptı.Carpmanin etkisi ile yol kenarındaki elektrik direğine suratımı...
  7. Y

Tex 990 CE Sertifikalı Süper Şok Emici Sistemli Motosiklet Montu

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Uzun uzun düşündükten sonra kışın da motosiklet kullanmaya karar verdim.Fakat bütçem kısıtlı olduğu için ve ilk defa alacağım için pek karar veremiyorum. Tabiki iş sadece mont ile bitmiyor bunun yanında eldiven ve korumalı pantolon da almayı düşünüyorum...
  8. Y

chopper depo üstü gösterge

Arkadaşlar merhaba kullandığım zealsun zs 150-19 motosikletin ne yazık ki depo üstü göstergesi çalındı. Bilenler bilir bağlı olduğu yer çıplak ve göze pek hoş gelmiyor. Ne yazık ki distribütör olmadığı ve parçada sıkıntı olduğu için, parçaya ulaşmak epey zor hatta imkansiz. Görüştüğüm bir...
  9. Y

Yakıt tüketimi normal mi?

Merhaba arkadaşlar Motosikletim zealsun zs 150-19 yaklaşık olarak iki hafta önce 40 TL yakıt aldım.Şu anda gösterge depoda çeyrek depo kaldı diyor ve yaptığım km 200. Aşağı yukarı gunlük 10-15 km kullanıyorum.Sizce normal standartta bir yakıt tüketimi mi bu acaba? Eğer değilse neler yapmam...
  10. Y

ne ilk kazamdi nede son olacak

Merhaba arkadaşlar bende hafif olan bir kazalar silsilesi anımı anlatayım da herkes dikkat etsin Tekirdağ ergene de yaşıyorum yaşım 28 O zamanlar daha çocuk denecek yastayız ilk motosiklet ile tanışmam bir arkadaşımın mobilet tarzı motoru ile tür atmam ile başladı sona ilk motosikletimi Java...
  11. Y

yeni üye

Arkadaşlar merhaba aranizam yeni katıldım yaklaşık olarak 3 4 aydır forumu dışarıdan garip ediyorum gerek dostluk gerek yardımlaşma olsun gerçekten mükemmel bir forum olarak görüyorum adım Yusuf emre Tekirdağ ergene de ikamet ediyorum yaşım 28 evli bir çocuk babasıyım ergene belediyesi asri...