Yetişbey kullanıcısının son içeriği

1. Y

Mh drift 125 elektrik sorunu yardım lütfen

Herkese iyi forumlar Mondial drift 125 eski kasa motorum 10 yıldır kullanıyorum bakımlarını düzenli yaptırırım motosiklet vites boştayken farları ve kornayı çalıştırıyor vitese attığım zaman far ve korna gidiyor sinyallerde bir problem yok sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  2. Y

yağ eksiltme sorunu

merhaba arkadaşlar motorumla 1200 km lik uzun yola çıktım çıkmadan önce yeni yağ ekledim yolda hiç problem yaşamadım ancak geldikten sonra da yaklaşık bir 300 km yol yaptım şuan motorumda yağ eksilmiş yağ değişimi yapacağım merak ettiğim bir konu var sizce motor bloğunda bir problem oluşmuş mudur ?
  3. Y

antalya bursa yolculuğu

arkadaşlar öncelikle merhaba bu cuma sabah antalya dan bursa ya doğru motosikletimle yola çıkacağım.Daha önce antalya dan ankara ya gitmiştim uzun yol konusunda tek ihtiyacım olan sizlerin tavsiyesi motorum mondial drift önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler.
  4. Y

Antaya'da ekipman alabileceğim yerler ?

merhaba arkadaşlar eldiven ve pantolon alabileceğim bildiğiniz uygun fiyatlı mağazalar var mı ?
  5. Y

Yardım beyler

Merhaba arkadaşlar benim driftin sol hız ve km göstergesi durdu sağ taraftaki devir saati çalışıyor ne yapmam lazim
  6. Y

Trafik sigortası (Yardım)

Merhaba arkadaşlar motosikletimin sigortasını geçen yıl 185 liraya yaptırdım bu sene 300 liradan aşağı fiyat vermiyorlar bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı yaş 19 plaka 07 kaza yok mondial drift
  7. Y

İsyan İçerir !!!

uzun zamandır aklıma takılıyor, sizlerle de paylaşmak istedim. mondial drift marka motosiklet kullanıyorum şükürler olsun ayağımızı yerden kesiyor, ekipmanlarımızda tam basıp gidiyoruz.Velasılkelam gel gelelim bu motosiklet sayfalarında, gruplarında kafasına kaskını dahi takmayan japoncu...
  8. Y

taksit ile motosiklet almak istiyorum

mondial drift marka 2014 model mtosikeltim var cc yükseltmek istiyorum ancak ne kredi kartım nede kredi çekme imkanım var antalya akdeniz üniversitesinde öğrenciyim aylık 330 lira kesin yatan devlet bursum ayrıca 2 ayda bir gelen farklı bir bursum var kendi motorumu verip aylık taksitle bajaj...
  9. Y

cros

Iyi aksamlar herkese mondial drift kullanıcısıyım uzun yol yapmayi çok seviyorum haliyle yapısı gereği cok rahatsiz ediyor 4-5 bin lira bütçeyle bir cross motor almak istiyorum kendi motoruma göre yada herhangi bir şekilde avantajlarını ve dezavantajlarını yazar, bana bilgi verirseniz çok...
  10. Y

Debriyaj sorunu

öncelikle iyi haftasonları diliyorum motosikletimin vitesi çok sert geçiyor kalkış esnasında motosiklet titriyo filan böyle sesler geliyo düşündüm acaba debriyaj balatalarımı sıkıntılı diye ancak bir yerde okudum bundan önce hep 10-40 yağ kullanıyordum en son bakımında 20-50 kullandım acaba bu...
  11. Y

falcon sharp 200

kendim mondial drift kullanıcısıyım motorum küçük gelmeye başladı bugün gezinirken gördüm bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim http://www.falconmotosiklet.com/model_detay.php?grupid=81
  12. Y

Antalya Demre yolunun bilen varmı

merhabalar hafta sonu artçı bir arkadaşımla beraber antalya'dan demreye gideceğiz mondial drift motosikletim ile yol hakkında bilgisi olan tavsiyesi olan birileri varmı yardım ederseniz çok sevinirim
  13. Y

2 MOTOSİKLET 1 KAZA

ÖNCELİKLE MERHABA ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTSİNDE ÖĞRENCİYİM MONDİAL DRİFT 125 MODEL MOTOSİKLETİM İLE YAKLAŞIK 40 KM HIZLA ANA YOLDAN SEYREDERKEN BAŞKA BİR MOTOSİKLETLİ ARA YOLDAN BENİM BULUNDUĞUM YÖNE BAKMADAN ÖNÜME FIRLADI VE MALESEF İKİMİZDE ÇARPIŞTIK KARŞI TARAF YÜZDE YÜZ SUÇLU ONLARDA HİÇ...
  14. Y

Tavsiyeee

Değerli üyeler 135 cc lik mondial drift motosikletim ile uzun yola çıkmak istiyorum ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum (LÜTFEN ÇİN MALI FİLAN DİYİPTE İNSANLARIN CANINI SIKMAYIN PARAMIZ OLSA BİZDE HONDA ALIRIZ SAYGILAR :)
  15. Y

Acil yardım yoda kaldımmm

Arkadaşlar mondial drift motosikletimle arkadaşıma eğitim veriyordum 4-5 defa stop ettirdi doğal olarak şimdide motorum çalışmıyor lütfen acil yardım edin

Yeni mesajlar