antalya bursa yolculuğu

arkadaşlar öncelikle merhaba bu cuma sabah antalya dan bursa ya doğru motosikletimle yola çıkacağım.Daha önce antalya dan ankara ya gitmiştim uzun yol konusunda tek ihtiyacım olan sizlerin tavsiyesi motorum mondial drift önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler.

kaç günde planlıyorsun gitmeyi?eğer 1 günde yapmayı planlıyorsan planlama

arkadaşlar öncelikle merhaba bu cuma sabah antalya dan bursa ya doğru motosikletimle yola çıkacağım.Daha önce antalya dan ankara ya gitmiştim uzun yol konusunda tek ihtiyacım olan sizlerin tavsiyesi motorum mondial drift önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler.

Nette tecrübeli arkadaşlar uzun yola çıkmadan önce yanınızda bulundurulması gereken alet edavatlarla ilgili listeler yapmışlar onlara bakmanı tavsiye ederim.Benim tavsiyemde ekipmansız yolculuğa sakın çıkma.

Birde Sigara + Çakmak :cat:

günübirlik gitmiyorum 1 hafta oradayım :) aynen hocam sigara çakmak şart teşekkürler

olası bir zorlanmaya ve yağ eksiltme olayına karşı yanınızda az bir miktar motor yağı alın. (250-300 ml yeter, eski yağ artığınız olabilir) Zincir yağı kesinlikle lazım.

Döşemealtı taraflarını geçtikten sonra Burdur'a giderken çok uzun rampalar var o rampaları geçtikten sonra kesinlikle motoru en az yarım saat bir stop edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar