Acil yardım yoda kaldımmm

Arkadaşlar mondial drift motosikletimle arkadaşıma eğitim veriyordum 4-5 defa stop ettirdi doğal olarak şimdide motorum çalışmıyor lütfen acil yardım edin

ne yapmam gerekiyo bilemedim motoru universitede bıraktım servisi aradım motor kendini kitlemiştir filan diyo

marş basıyor bazen çalışıyo gaz verdiğim anda tekrar stop ediyo

boğulmuştur ozaman da ne kadar oldu dinleneli bi yarım saat bıraktım geri çalışmıştı. Stop ediyor biraz bekliyorsun çalışıyor azcık gaz verince bogulup tekrr stop ediyor

Rölantide düzgün değillse gaza basmadan biraz bekleseydiniz. Bujİ ıslanabilir mi bilmiyorum ama buji çıkatılıp, konyrol edilebilir. Neyse zaten bırakmılsınız motoru

peki beklesem düzelirmi yoksa usta çağırayım mı öğrenciyim durumlar yüksek bi masrafa yetersiz kalır

Hocam bekleyin, marş basın, marşı aldıktan sonra da acele etmeyin gaz vermek için. Biraz kendine gelsin, düzenli çalışsın. Avadanlığı varsa bujisini söküp, bi kurulayıp takın. Sökmeyi bilmiyorsanız nette vidroları vardır, basit bir şey. Takarken de "aşırı" sıkmadan takın

Eger tornavida var ise yanınızda benzin ile de sorun olabilir karbürator den çıkan hortum vardır açın biraz aksın belki pislik vs tıkadı buda başıma gelmişti.

Kardeşim bir kere bu durum başıma gelmişti,tesadüfen bujimin bittiğini keşfetmiştim.

abiler saatlerdir bekliyorum 4 saat filan durdu bastım yine çalışmadı yapacak bişey yok antalyada tanıdık ustası olan varmı :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar