Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar hepinizin hala hayalinde almak istediği ancak bütçesi sebebiyle alamadığı daha öncelikli şeylerden dolayı sürekli ertelenen motorlarımız vardır ve hep içimizde bir yerler buruk kalır...Ama artık bunun böyle olmasına izin vermemek için çok güzel bir fırsat var dostlarım ben...
Arkadaşlar henüz hiçbir motorun üzerine binmediğim için bu sorular illaki oluşuyor.
Sağ el bileğimde Gonglion Denilen kist var bu kist elimi zorladığımda sinirlere bası yapıp saatlerce oluşan ağrıya sebep oluyor.
Bu illet yüzünden motorda bileğime fazla yüklenmemem gerekecek Ancak ilerde...
Merhaba arkadaşlar biraz önce sürücü kursu tarafından arandım ve ellerine yeni bir yazı geldiğini bildirdiler.
*Ehliyet kurs ücretlerinde taban fiyat uygulanacak
*Sürücü eğitim araçlarında kamera sistemi bağlanacak
*2 yıl içinde ehliyetlerini bastırmayanların sertifikalarının iptal...
Evet bazıları şimdi bu ne la ? diyecektir ama her zaman elinde ne varsa en iyisi odur hesabı Ayağımı yerden kesiyo Gece derslerine giderken yollarda biyerlere çakılmamak için bunu yaptım Yakıştı kerataya :mrgreen:
TCMB tarafından Yapılan yarışma sonucunda Türk Lira sının Uluslararası piyasalarda pirestijini yükseltmesi ve daha kolay ifade edilebilmesi için oluşturulan simgesini TCMB Başkanı tanıttı işte TL mizin simgesi.
NOT: Simgeyi pc ve telefonlarınıza yüklemek için http://www.tcmb.gov.tr yi ziyeret...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 dk önce çarşıda ufakta olsa polisle yaşadığımız kazayı size aktarayım... Akşam vakti trafik sıkışık malum önümde de trafik ekibi var... sol tarafta trafik kuyruk seklinde akıyordu polis aracıda sağ kaldırıma 1.5 metre uzaklığında yanı hemen hemen sağ...
Merhaba arkadaşlar... bir kaç ay sonra ilk motorumu alacağım kısmetse... Tüm forumdaki yamaha honda tsv mondial konularını okudum. Tavsiyelere bakarsak 2. el yamaha ybr125 almam gerek. ancak Bulumduğum konum neticesiyle yani Denizli/Çivrilde ne honda nede yamahayı bir sorun olduğunda tamir...
Merhaba arkadaşlar koruma ekipmanlarımı almaya başlıyorum bu ürünlerin marka ve kalitelerinden fazla anlamıyorum ama sizin bileceğinizi tahmin ederek soruyorum. Almayı düşündüğüm ürünler ise şunlar;
Kask : LS2 386 SİYAH
Dizlik : Zandona 3260 Hareketli Kaval kemiğini kapatıyor.
Üst Koruma ...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır motor hastası olup ta motoru olmayan vitesli motor kullanmayı da bilmeyen bisiklete talim eden bir adam olarak... gelişim sürecimi şöyle tasarladım sizinde görüşünüzü bekliyorum.
İlk motor ; Mondial UGK 100 Yakıt olarak cimri ve en önemlisi Vites Göstergesi...
http://www.facebook.com/KaDeR.KaRaDaG.48
Linkdeki arkadaşımız da sanırım dün kaza geçirmiş arkadaşının yeni aldığı cbr 250 si ile bir araca yandan vurmuşlar şu an hastanedeler... durumları iyi gibi ancak ne kadar kalırlar bilemiyorum.
Merhaba arkadaşlar....Denizliden herkeze selamlar....Forumların genel kuralıdır üyelere bende bir forum yöneticisi olarak araştır derim ama bu sitede birebir yardımlar isteyeceğim sizlerden....aklımdaki motor bütçeme bakarsak CBR125 2011 model.... ama şeytan dürtüyor almışken 600 lük al...