POLİS BÖYLE YAPARSA...

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 dk önce çarşıda ufakta olsa polisle yaşadığımız kazayı size aktarayım... Akşam vakti trafik sıkışık malum önümde de trafik ekibi var... sol tarafta trafik kuyruk seklinde akıyordu polis aracıda sağ kaldırıma 1.5 metre uzaklığında yanı hemen hemen sağ şeridin ortasında durdu...Mecburen bende sağından geçmek zorunda kaldım tam geçerken polis sağ kapıyı açtııııııı !!! Önce Bisikletim polise polis araç kapısına sonra ben polise sonra hep birlikte kapıya yapıştık.... :mrgreen: gerisi ufak bir şekilde birbirimize akıl vermece oldu ama sakat olan sol elim iyice sakatlandı tabi onunda sağ bacağı artık noldu bilmiyorum... Polisin bile böyle yaptığı bi ülkedeyken işimiz çok zor...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun:)

en sağ şeritteki araç yolcularının sunroof'tan çıkmasını beklerdik tabii. kapıdan çıkmaya çalışmaları büyük bir talihsizlik olmuş :)
geçmiş olsun.

:cherry:murat bisikletin grenajlarında çok hasar var mı kardeşim:queen:geçmiş olsun kardeşim ama aslında iyi yanından bak motosiklet aldığın zaman temkinli gidersin artık çok geçmiş olsun...

Polis seni ufalamamakla gayet insani bir davranış sergilemiş, tebrikler :)

geçmiş olsun kardeşim..
polislerde bir insandır..Dalgınlık ve yorgunluk dikkatsizliği getirebilir..
Ufak tefek kazalar yaşamımızın bir parçası..

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Sonrasında ahçı vardı bu hikayede .... Ahçıya nooldu?.... :queen:

Önce Bisikletim polise polis araç kapısına sonra ben polise sonra hep birlikte kapıya yapıştık....

Şoför bahçıvana, bahçıvan ahçıya, ahçı uşağa, sonra hepsi uşağa.. :)

Çok geçmiş olsun gerçekten..

Polisler garip ya, geçen kırtasiyeye girmek için işbankası önğnde durdum, pasajın içinde kırtasiye. Pasajın yanı da iş bankası.
Polis hep orda durur.. Geçerken yanından ah bi durdursa, keşke durdursa diyorum 2 ay geçti ehliyeti okul müdüründen başkasına gösteremedim.. :)
Neyse durdurmadı motordan indim. Hop mop sesler duydum koca bi kamyoneti durdurdu.. Trafiği s... attı zaten o ayrı orada. Dedim herhalde mühim bişey var, ee tabi Türküz. İzlemeye başladım gayet havalı geldi arabanın camına, vay abi naber bilmemne.. herif bildiğin hal hatır sormak için tanıdığı koca kamyoneti trafiğin içine sıçarak durdurdu.. İlginç insanlar ya.. Ya da dediğim gibi "İnsanlar Garip.." :)

Geçmiş olsun tekrardan..:rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 dk önce çarşıda ufakta olsa polisle yaşadığımız kazayı size aktarayım... Akşam vakti trafik sıkışık malum önümde de trafik ekibi var... sol tarafta trafik kuyruk seklinde akıyordu polis aracıda sağ kaldırıma 1.5 metre uzaklığında yanı hemen hemen sağ şeridin ortasında durdu...Mecburen bende sağından geçmek zorunda kaldım tam geçerken polis sağ kapıyı açtııııııı !!! Önce Bisikletim polise polis araç kapısına sonra ben polise sonra hep birlikte kapıya yapıştık.... :mrgreen: gerisi ufak bir şekilde birbirimize akıl vermece oldu ama sakat olan sol elim iyice sakatlandı tabi onunda sağ bacağı artık noldu bilmiyorum... Polisin bile böyle yaptığı bi ülkedeyken işimiz çok zor...

Gerçekten isimiz zor.
Kurallari polis bile bilmiyor.
Halbuki bir aracin sagindan inilmez.
önce soför inecek,
sonra sagdaki soför mahalline geçip oradan inecek.
Soldan gelen araçlarda durup bekleyecek ki bir kazaya sebebiyet vermesin.
ülkemizde bûtûn araçlar sagdan sollanabilir.
Ama bunu trafik kurallarini yazanlar dahi bilmiyor.
Neyseki yesewi arkadasimiz biliyor ve polise akil vermis.
Bir daha yapmazlar umarim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 soru sana dostum..1. sende çok ciddi birşey var mı? 2. bisikletine birşey oldu mu? gerisi teferruattır benim gözümde..polis düşmanı değilim cahil insan düşmanıyım..

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili Kardeşim ,

Diye başlayan bir mesaj yazmayı isterdim ama yazacak birşey kalmamışki ,bunu görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz. :)

Sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar