POLİS BÖYLE YAPARSA...

Kabahat sende demeye dilim varmıyor ama...
Kabahat sende canım kardeşim!

Yahu polis ne yapsın, ön camı kırıp oradan mı çıksın? Sağ kapıdan inecek tabii!! Polisimiz kuralları bildiği için aracın sağından başkasının geçmesini beklemiyor. Dua et insaflı çıkmış, kazayla adam yaralamaktan nezarete de atabilirdi seni, haketmiş olurdun.

Kabahat sende demeye dilim varmıyor ama...
Kabahat sende canım kardeşim!

Yahu polis ne yapsın, ön camı kırıp oradan mı çıksın? Sağ kapıdan inecek tabii!! Polisimiz kuralları bildiği için aracın sağından başkasının geçmesini beklemiyor. Dua et insaflı çıkmış, kazayla adam yaralamaktan nezarete de atabilirdi seni, haketmiş olurdun.

Aracı kenara çekipte durmadı :) resmen yolun ortasında durdu :) akan trafikte durdu kaldırıma yanaşmadan durdu arkasından yol dolusu araç gelirken durdu trafiğin sıkışık olduğunu bildiği halde durdu kendisi trafiği rahatlatması gerekirken sıkıştırarak durdu Çift yön yolda kaldırıma yanaşmadan durdu. Ama hata bende keşke sağından geçmeyip solna kırsaydım karşıdan gelen arabanın altına gireydim işde cahillik.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Aracı kenara çekipte durmadı :) resmen yolun ortasında durdu :) akan trafikte durdu kaldırıma yanaşmadan durdu arkasından yol dolusu araç gelirken durdu trafiğin sıkışık olduğunu bildiği halde durdu kendisi trafiği rahatlatması gerekirken sıkıştırarak durdu Çift yön yolda kaldırıma yanaşmadan durdu. Ama hata bende keşke sağından geçmeyip solna kırsaydım karşıdan gelen arabanın altına gireydim işde cahillik.

Hala dogru yaptigini mi savunuyorsun?:)

yesewi, detaya girmeye çalışan ben olayım.
O araç şeridinin ortasında iyice sağa yanaşmadan önüne fırlayan bir kedi, köpek, çocuk, yaşlı, top (ama bildiğin top, şu tekme atılan plastik şeylerden), bir arıza nedeniyle ve hatta keyfi olarak aniden durmuş olabilir.

Şimdi sen sağından geçmek zorunda kaldım ve sonra da soldan geçip ölseydim o zaman falan diyorsun ya, olay burada. Eğer o an solundan geçip gitmene uygun bir durum yoksa, her hangi bir tarafından geçmeyeceksin, duracaksın. Hatta tüm trafik duracak. Olay budur. Adama gidip aniden durdu diye arkasından vuramazsın bile. Hatalı olduğun taraf burası, geçmek zorunda değil, durmak zorundasın.

geçmiş olsun... keşke bileğinize bir sargı ya da bileklik taksaydınız hasar almazdı. ayrıca bisiklet sürerken mutlaka eldiven kullanın, ufak düşmelerde gerçekten işe yarıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Haydaaaa ,

Yeter yahu yüklenmeyin çocuğa , motordan soğutacaksınız keratayı. Burada "kötü polis" benim arkadaşlar ,ben azarliycam siz koruyacaksınız . Ne oluyor bu foruma son günlerde herkes kurallarasaygılı falan olmaya başladı . Yoksa öldümde cennettemiyim ben :) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar