Yeni Çocuk kullanıcısının son içeriği

1. Y

Motosiklet Pist Günü - İzmir Ülkü Pisti

Selamlar.İstanbul park dışında benim bildiğim sadece İzmir Ülkü pisti var.Burda pist günü yapılıyor mu yapılıyorsa fiyat nedir? Sağolun şimdiden.
  2. Y

Anadolu Yakası Honda Servisleri

Herkese merhabalar.Bir konu vardı fakat konu tarihi eski olduğu için güncel görüşleri almak istedim.Hangi Honda bayiisine gidiyorsunuz?
  3. Y

Lastik hava basıncı nasıl olmalı?

Honda CBR250R için Mitas mc50 Soft model lastik aldım. Mitas'a mesaj attığımda lastik üzerindeki basıncı basmamı söylediler. Bu maksimum basınç değil midir? Ne kadar basmalıyım?
  4. Y

1500 KMDE İRC LASTİK

Selamlar herkese,yarın cbr250r de lastik değiştireceğim.Üstünde çıkan irc lastikleri değerlendirmek istiyorum.Sizce ne kadar ederi olur?
  5. Y

MC50 Soft mu normal mi? Brezilya Rosso 2?

Herkese merhabalar.CBR250R için lastik bakıyorum nispeten uygun bütçeli mitas mc50 yi buldum.Soft olanı 680 tl normal olanı 650 tlye buldum.Sizce hangisini tercih etmeliyim?Önümüz kış.Ben de sportif sürüşü seven biriyim.Sizin tercihiniz ne olurdu?Ya da başka marka önerileriniz varsa açığım. Bir...
  6. Y

Honda Periyodik Bakım (1000 km)

Herkese merhabalar.Motorum 1000 kmye ulaştı.Bugün bakım yaptırmayı planlıyordum fakat aradığım 3 bayii de cevap vermedi bayramdam dolayı kapalılar sanırım.Sorum şu bugün biraz işlerim var bakıma 1150-1200 km gibi gitsem garanti açısından sıkıntı yaratırlar mı?
  7. Y

Motosiklette gücü sınırlamak

Yurt dışında,sanırım Almanyada,A2 ehliyeti olan biri R6 alıp onu 48 beygire sınırlatmış ve öyle kullanıyor.Bizde böyle şeyler yapılıyor mu ve yapılıyorsa nasıl yapılıyor?
  8. Y

Kask kabuğu muhabbeti

Herkese selam.Size soracağım soru şu olacak.Herkes diyor termoplastik kask almayın ne bileyim polikarbon kask almayın fiber alın karbon alın.Benim de merak ettiğim LS2 nin fiberi karbonu AGV nin termoplastiğinden daha mı güvenilir herşey sadece kabuk malzemesi midir ?
  9. Y

CBR250R mı? Pulsar 200RS mi?

Herkese merhaba.Yakın zamanda motosiklet almayı düşünüyorum.İlk motosikletim olacak.Eğitimlerimi aldım.Ekipman bütçemi ayırdım sıra geldi motosiklet bakmaya,elimdeki bütçeyle 2012-2013 model nispeten yüksek kmlerde (20-25 bin) veya 2014 2015 model hasar kayıtlı CBR250R alabiliyorum ilanlara...
  10. Y

CMS kask hakkında

Herkese selamlar.Yeni başlıyorum ve bunlar ilk ekipmanlarım olacak.CMS kasklar gözüme çarptı ama ne yabancı ne türk forumlarda hiçbir şey göremedim hakkında.CMS GTRS 3 modelini almayı düşünüyorum kağıt üstünde özellikleri ve fiyatıyla gerçekten cezbediyor.Fakat SHARP testinden geçmemiş olması ve...