yeey kullanıcısının son içeriği

1. Y

Kadın sürücü problemi

Birinin görmesine gerek yok. Komik olmak için insanlık suçunu kendine meze eden bir soytarıyla, küçük dünyasında edindiği tecrübelerle sürekli erkeklik kadınlık hakkında tümevarım yapmaya çalışan kırılgan egolu yarı cahillerle, her fırsatta toksiklik yapan; ilgi ve dramaya açıkmış saçma sapan...
  2. Y

Kadın sürücü problemi

Bir zamanlar burası uzaktan takip edip bir parçası olmayı arzuladığım bir yerdi. Şimdi ise bir parçası olmaktan utanacağım bir yer haline geliyor.
  3. Y

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

Emre Ertürk. Bence şu ana dek ortaya koyduğu işin karşılığını alabilmiş değil, bu nedenle desteğimize ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Eline daha fazla imkan ve kaynak geçtiğinde çok daha iyisini ortaya koyacağına şüphem yok. Kendisini tekrar sahalarda görmek istiyoruz.
  4. Y

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Bence her şeyi bir kenara bırakıp şuna odaklanmalıyız: Ağabey, yengeyi nasıl ikna ettin? Ey bilge kişi, ilmini biz fanilere de bahşet!
  5. Y

1.Ocak.2026 - Evde hımbıl hımbıl oturmayıp OMM.ci abilerimizin geleneğini yaşattık

Olsun ağabey, sen yine de içme. Kaza geliyorum demez. Sonra sensiz ne olur buraların hali? Geri kalan her şey için kocaman bir 🧿
  6. Y

CB 500 hk.

Şu anda eğitim sebebiyle yurtdışındayım. Bu nedenle gelmeden hem kışlamakla uğraşmamak hem de finansal açıdan mantıklı olacağını düşündüğüm için motosikletimi satmıştım. Bu yüzden döndüğümde hem bütçeme hem ihtiyaçlarıma hem de zevkime uygun bir motosiklet için radarı açmış vaziyetteyim. Gel gör...
  7. Y

CB 500 hk.

Parayı ağaçtan toplamıyorsanız almadan satmayı düşünün arkadaşlar. Faiz oranları, döviz, emtia fiyatları hepsi ortada. Ülkemiz şartlarında alışveriş yapmayı ne yazık ki herkes ya öğrenmek ya da parasını eritmek durumunda. Mevcut durumda bırakın satmayı, almalı mıyım diye iki kez düşünmelisiniz...
  8. Y

HJC V10 vs Scorpion EXO HX1

Beyaz rengini 10000 kilometre kullandım. Birkaç defa elimden düşürdüm, darbe aldığı yerlerden boyası cömertçe soyuldu. Hani böyle çok rüzgarlı havalarda pencereden bir ıslık sesi gelir ya, o sesi vizör açıksa 40-50 km/h dan itibaren dilediğin kadar dinleyebilirsin. Süratin arttıkça tizleşir...
  9. Y

Kuryelikmi-garsonlukmu yapılır?

Ya bu Türkçe size ne yaptı?
  10. Y

Kawasaki W230 Türkiye'ye gelecek mi ?

Gözün aydın. Her bakıma gittiğimde konuşmaktan keyif aldığım hoşsohbet bir ağabey var. Bayideki iki numaralı adam yanılmıyorsam. Motosikletimi satmayı düşündüğümü söylediğimde konu hangi modellerin gelip gideceğine geldi. Büyük ihtimalle GB350S modelinin 2026'da Türkiye'de olacağını söyledi...
  11. Y

Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Bana ne

Yeni mesajlar