Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

benim her canım sıkıldığında öylesine açmama rağmen yeni birşeyler öğrenebildiğim kanal hala AEA’dır.
Babuşun bende yeri çok ayrıdır,motosiklet kullanmayı onun videoları sayesinde öğrendim. Bazı teknik bilgiler için fortnıne kullanıyorum. Artık tamir hakkında merak ettiklerimi çoğunlukla yabancı kaynaklardan öğrenmeye çalışıyorum çünkü türk kanalları kaynak gösteremeyeceğini bölgelerinden ortaya bişeyler atıp duruyorlar.
Hindistandakiler saymıyorum bile.
Pazar günleri ise zafer akçayı izliyorum.
Siz hangi kanalları takip ediyorsunuz?

Motosikleti
XV250 - FZ6
Benim sevdiklerim:

Sanço ve Arkadaşları
Chopper Muhendisi
West Riders Custom
Nekipedia

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim sevdiklerim:

Sanço ve Arkadaşları
Chopper Muhendisi
West Riders Custom
Nekipedia
Chopper Mühendisi yeni yeni popüler oluyor, ben de kendisini takip ediyorum. West Riders'ın videolarının sonuna daha hiç gelemedim :)

Motosikleti
XV250 - FZ6
Chopper Mühendisi yeni yeni popüler oluyor, ben de kendisini takip ediyorum. West Riders'ın videolarının sonuna daha hiç gelemedim :)

West riders custom teknik işlerde iyi, boya, kaynak, metal imalat işleri vs.
Chopper mühendisi de teorik konularda hiç boş değil.. Eskilerden olduğu belli.
Sanço zaten ikiteker.org'dan beri vardı.
AEA da olsaydı keşke. Çok samimi adamdı. Tam bir hobici.

Emre Ertürk. Bence şu ana dek ortaya koyduğu işin karşılığını alabilmiş değil, bu nedenle desteğimize ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Eline daha fazla imkan ve kaynak geçtiğinde çok daha iyisini ortaya koyacağına şüphem yok. Kendisini tekrar sahalarda görmek istiyoruz.

rhii1de.jpg

Benim liste.

Motosikleti
D400
Bazı yotubue kanalları son dönemde sürekli cfmoto tanıtmaya başladı.

Düzenli mi yapıyor bana mı denk geliyor bilmiyorum fakat kolaçan mesela özellikle cfmoto tanıtıp duruyor, bugün de xpulse a denk geldim.

Cogu kanalda benzer şekilde, sanırım hem ekmeklerine bakıyorlar hem de alım gücünün yettiği modellere bakarak izlenme sağlamaya calısıyorlar.

Teknik verileri / kullanıcı yorumlarını özellikle yurtdışı forumlarından ya da inceleme yapan adamlardan bakıyorum bir süredir.

Düzenli mi yapıyor bana mı denk geliyor bilmiyorum fakat kolaçan mesela özellikle cfmoto tanıtıp duruyor, bugün de xpulse a denk geldim.

Cogu kanalda benzer şekilde, sanırım hem ekmeklerine bakıyorlar hem de alım gücünün yettiği modellere bakarak izlenme sağlamaya calısıyorlar.
Konu ile tek ilgisi motosiklet sürmek olan tipler fenomen olduğu sürece daha çok paralı inceleme görürüz. Alayını toplasan Babuş'un tırnağı etmez. Hele bir şarlatan vardı, fabrikada fren balataları ters takılmış volte miydi volta mıydı ne haltsa onu övüyordu. Neyse ki artık videoları görünmüyor bende. Öldü mü ne oldu totopiksel?

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Nekipedia yı ve Erkin Yeşil i seviyorum. Diğerlerini ancak ilgimi çeken bir motosiklet ya da konu olursa izlerim.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Haketti o şarlatan. Adama benzini çalmış diyor, motorun deposunda benzin yokmuş umut motora benzin koymuş. Bir de ruhi hangi dilde konuşuyor anlamadım. Garavele maravele bir şeyler diyor.
Tuz Ruhi yakıştırması yapanlar var. 😄

Analiz Moto için de alınan/alınamayan hizmetten gayet memnuniyetsiz ayrıldığının belirtildiği yorumlara denk geldim.

Benim bu işlerde anladığım şu: Bir kişi işiyle ilgili paylaşım yaparken araya sözle/sloganla kendi reklamını da sıkıştırıyorsa ona temkinli yaklaşacaksın.

Atacağı mermisi azaldığı/kalmadığı için uzatmaları oynuyordur.

İşten/süreçten az anlayan/anlamayan geniş kitlelere oynuyordur.

Diyeceğim budur. :)

• Beğen
Tepkiler: Ged

F54

nekipedia ve motopark denk gelirse izliyorum
zaten inceleme izlemeye BENCE gerek yok diğer kanallara bakıyorum tvs övüyor bajaj övüyor rks reklamı yapıyor ne gerek var bunlara anlat geç işte tamam paza kazanacaksınız ama çöp malları övmeyin azcık kötü servislerden bulunmayan yedek parçalardan da bahsedin olmayan piyasa'sından bahsedin

Baktım şimdi aklıma gelmeyince, Türkiye'den motosiklet içeriği izlemiyormuşum gerçekten.
"Nazım Yılmaz" ve "Şevket Kaya" var, biri gezgin seyahat videoları çekiyor öbürü de sadece yol videosu çekiyor yani öyle içerik kategorisine koymadım o yüzden. Bir de "Normal Gidiyorum" var onun videolarına biraz bakıyorum bazen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar