Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünden beri araştırıyorum o yüzden hiç gopro mu sony mi filan diye sormıcam. Sj4000 wifi ile m10 wifi arasında kaldım. M10 kare olduğu için kaskın tepesinde sanki daha iyi durur rüzgardan daha az etkilenir gibi geldi kullananlar tavsiye eder mi? aralarında bariz fark var mıdır? Keşke sj4000...
Yazlık çizmenin içine giyilen özel bir çorap var mı? Ben halısaha maçlarında kullanılan tozluklardan giyiyorum sabah erken ve akşam saatlerinde kullandığım için bir sıkıntı yaşamadım. Sizler ne yapıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkeze kazasız belasız keyifli sürüşler.
Herkese keyifli sürüşler. Yazlık çizme yada bot almak istiyorum. (Ne kadar önemli olduğunu forumda anladım) bot için 350 tl bütçe ayırdım. Ve yalnızca yazın kullanıcam sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not : bu konuyu güncel tavsiyeler bulamadığım ve içinden çıkamadığım için açtım.
Herkese merhaba arkadaşlar avcılarda oturuyorum adım yasin yaş 26 yıllardır hevesim vardı en sonunda bende katıldım aranıza bir ay önce sahibi oldum motorun ama tembellik ve havalardan dolayı resim çekmek nasip olmadı bugun sabah 08:05 te uyandım baktım hava mis atladım bastım avcılar sahile hem...