Yazlık çizmelerinizin içine?

Yazlık çizmenin içine giyilen özel bir çorap var mı? Ben halısaha maçlarında kullanılan tozluklardan giyiyorum sabah erken ve akşam saatlerinde kullandığım için bir sıkıntı yaşamadım. Sizler ne yapıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkeze kazasız belasız keyifli sürüşler.

Ben özel bir sandalet giyiyorum çorap giymiyorum püfür püfür oh ne rahat :)

vEAgb4.jpg
[/url][/IMG]

resminide atayım :)

Bizim bir tanidigin kizi sandeletle motor surerken u donusu sirasinda bir arac carpiyor babasinin dedigine gore ayaginin tabani ekmegi yandan kesip icini acarsinya domates peynir koymak icin iste aynen oyle acilmis boydan boya cizme olaydi sakat kalmayacakti..

Geçen gün ezkaza bambu çorap aldım. Ne olduğunu falan bilmiyordum tabii. Çizmenin giyilip çıkartılması fena halde kolaylaştı. Sıradan bir ayakkabı çıkarıyormuşum gibi rahat. Bundan sonra bambu çoraptan başkasına bakmam. Tavsiye ederim.

Bizim bir tanidigin kizi sandeletle motor surerken u donusu sirasinda bir arac carpiyor babasinin dedigine gore ayaginin tabani ekmegi yandan kesip icini acarsinya domates peynir koymak icin iste aynen oyle acilmis boydan boya cizme olaydi sakat kalmayacakti..

Bu forumda takılıp ekipmanın ne kadar önemli olduğunu anlamayan insanlar var üzücü

Geçen gün ezkaza bambu çorap aldım. Ne olduğunu falan bilmiyordum tabii. Çizmenin giyilip çıkartılması fena halde kolaylaştı. Sıradan bir ayakkabı çıkarıyormuşum gibi rahat. Bundan sonra bambu çoraptan başkasına bakmam. Tavsiye ederim.
Hocam bambu çorabı araştırdım bayağı sağlıklıymış alıp denicem eyw.

Ben özel bir sandalet giyiyorum çorap giymiyorum püfür püfür oh ne rahat :)

Yediğiniz haltları birde gülerek anlatmasanız ?

Ne yaparsanız yapın hiç umrumda değil isterseniz çıplak binin.

Ama burada birde söylediğiniz yetmediği gibi resim vs koymuşsunuz.

Ne desem bilemedim. Yazık cidden.

Yediğiniz haltları birde gülerek anlatmasanız ?

Ne yaparsanız yapın hiç umrumda değil isterseniz çıplak binin.

Ama burada birde söylediğiniz yetmediği gibi resim vs koymuşsunuz.

Ne desem bilemedim. Yazık cidden.

Umarım arkadaş şaka yapıyordur.

eek

Bambu çorap denediklerim içerisinde en iyisi çıktı. Yaz kış deri motosiklet botu ile binip yanıma spor ayakkabı aldığım için çok çorap denedim, termal ve benzer özellikteki çoraplar hem pahalı hem de bambu kadar rahat ettirmedi.

Bambu çorap denediklerim içerisinde en iyisi çıktı. Yaz kış deri motosiklet botu ile binip yanıma spor ayakkabı aldığım için çok çorap denedim, termal ve benzer özellikteki çoraplar hem pahalı hem de bambu kadar rahat ettirmedi.

Bugun dışarı çıkarsam almayı düşünüyorum umarım kompedan tarzı mağazalarda bulunuyordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar