Yan Yan kullanıcısının son içeriği

1. Yan Yan

MT25/R25 Çok Yakıyor Efsanesi

Merhabalar yaklaşık 1 aydır mt25 kullanıyorum. İnternetten mt25 videoları izliyordum çok yaktığından bahsediyorlardı yorumlardada okuyordum,aklımda hep bir soru işareti kalmıştı.Bugün trip metreyi sıfırladım gayet sakince otoyolda 6.vites 80-90 ile gittim tüketim 2.7lt/100km'ye kadar...
  2. Yan Yan

Pcx rölanti yüksek çalışıyor

Sebebini bilen var mı ? Buji,hava filtresi,yağ yeni
  3. Yan Yan

Topcase'i Elime Aldım [SS'li]

Akşam üzeri motorla çukura girmem sonucu topcase'i elime almış bulunmaktayım.Siz siz olun karanlık havada daha dikkatli olun.Neyse eşofman felan koyarım içine.
  4. Yan Yan

Ls2 Kullananların Dikkatine [SS`li]

Herkese merhabalar.2017 yaz ayında aldığım,artçı kaskı olarak kullandığım 'Ls2 ff352' topcase'de kırılmış.Sabah çıkarken topcase'e koydum.Akşam parçalanmış olarak aldım.İyiki de böyle kolay kırılan bir kaskı kazada anında kullanmak zorunda kalmadım.Bu arada sharp denen şirkete buradan...
  5. Yan Yan

Yolda Kaldım Acil !

Merhaba şuan benzinlikteyim lastiğe hava bastım kontağı çevirdim gösterge ışığı geliyor gibi olup söndü.Suan kontağı cevirdogimde ne marş alıyor ne gösterge geliyor.Usb şarj çalışıyor ama napmaliyim ?
  6. Yan Yan

Motosiklet lastiği tamircisi (Tavsiye istiyorum)

Avrupa yakasında bu işi ekonomik hakkıyla yapan bi yer tavsiye eder misiniz ?
  7. Yan Yan

Gitsin Cbr Gelsin Pcx

Satılık olan cbr250 motorumun kaporasını bugün aldım.Pcx almayı düşünüyorum.Neden derseniz,zincir germe yağlama,vites değiştirme işlerinden sıkıldım.Biraz da şu pcx'în tadına bakayım diyorum.Sizce pcx nasıl bi motordur ?
  8. Yan Yan

Temde yaşadığım aksiyon dolu saniyeler

Bugün Temde giderken emniyet şeridinde geri geri gelen kangoo tarzı arabaya çarpmamak için yaklaşık 20 metre arkayı kitledim.Sanırsam bu kadar kendimi kastığımı hatırlamıyorum.Heyecandan enjeksiyonu kapatmışım.Kornaya yaklaşık 10 saniye bastım hıncımı alamadım.Şimdi bu adamın yaptığı cana kasıt...
  9. Yan Yan

Tatil trafiği ve rotalarınız

Tatilde nereye gidiyorsunuz ? İstanbul'da çakılıp kaldık.Keşke bende gidebilseydim. :) Bari gezi rotalarınızı paylaşında okuyalım.Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu arada trafik durumuna bakayım dedim aman aman dikkat :)
  10. Yan Yan

Debriyaj mı kaçırıyor

Geçenlerde bir şey fark ettim.Otoyolda giderken 130'la giderken bi anda 7-8 bin devirde ivmelenmeyi bırakıp devir artıyor sanki debriyaja basıp gaz veriyorum ama motor hızlanmıyor. 7-8 altına düşünce tork gayet yerinde. Motor 45 bin km de neredeyse ve debriyajları hala orjinal.
  11. Yan Yan

En Yakın R25'li Etiketleme Postu (SS'li)

12. Yan Yan

İkinci el motor aldığınızda sonradan fark ettiğiniz şeyler

Burada paylaşalım belki daha dikkatli oluruz. İlk aldığım ybr de piston değişmesi gerekiyordu bunu fark edemedik alırken.Sonradan 300 lira zarara sokmuştu.
  13. Yan Yan

Egzozun üzerindeki kurumuş yağları nasıl çıkarabilirim ?

Egzozun üzerine motor yağı gelmiş,sonradan farkettim. Kurumuş siyaha yakın bi renge bürünmüş.Bezle çıkarmayı denedim ama çıkmadı.Nasıl çıkarabilirim ?
  14. Yan Yan

Neden motorculara gıcıklar

Bahsedeceğim şeye başlamadan önce belirteyim,Arabacıların hepsini genellemiyorum. Bir insan bir insana neden durduk yere sinir olsunki ? Motor kullanıcısıyım,bi araba bazen 10 defa üstüme kırıyor veya taciz ediyor yine de sakin kalmaya çalışıyorum ve asla arabacılar şöyle böyle diye mırın...
  15. Yan Yan

Hem emniyet şeridine giriyorlar

Merak ettiğim bir şey var belki burada araba sürücüleride vardır.Sualim şu ; Bir araba neden emniyet şeridine sığmadığı halde emniyet şeridine girerek yolu kapatır ? Cidden anlamıyorum ?

Yeni mesajlar