Ls2 Kullananların Dikkatine [SS`li]

Herkese merhabalar.2017 yaz ayında aldığım,artçı kaskı olarak kullandığım 'Ls2 ff352' topcase'de kırılmış.Sabah çıkarken topcase'e koydum.Akşam parçalanmış olarak aldım.İyiki de böyle kolay kırılan bir kaskı kazada anında kullanmak zorunda kalmadım.Bu arada sharp denen şirkete buradan sesleniyorum 4 yıldız vermişsin daha topcase'de duramıyor kask.Birdaha ls2 asla !

1660z5.jpg

y669BN.jpg

ZXXR8o.jpg

7aaZ9P.jpg

6aaEkW.png

Son düzenleme:
Kaç yıldır motosiklet kullanıyorsunuz ? Kaskın fotoğrafını çekme şeklinize bakılırsa işiniz iş. Bu size güzel bir ders olmalı. Motosiklet kaskı arka çantanın içine öyle üstün körü atılarak taşınmaz. Sağa sola vurup çantanın içerisinde zıplayan kasktan beklentiniz neydi ? Kaskınız kırılmamış içerisindeki silikonlu köpük kendini bırakmış bu arada. :) Birgün bu şekilde taşıdığınız shoei arai marka kaskınızda aynı şekilde sonuç verdiğinde birdaha motosiklet kullanmaya tövbe edeceğinizi düşünüyorum. O güne kadar biraz bilinçlenmek en doğru yöntem olacaktır.

Şu ls2 nin kaderine üzülüyorum dünyanın heryerinde satılan kıtalar arası bir markanın ülkemizde yerden yere vurulması gerçekten şaşırtıcı :) Kullandığınız kask tüm yurt dışı sitelerinde satılan tüm dünya ülkelerindeki pek çok standartı karşılayan dot ece gibi sertifikalara sahip bir modeli..

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200
Üretim tarihi ve yıpranma derecesine göre zaten ömrü bitmiş gibi duruyor. Kullanılan şartlar da bir o kadar etki ediyor. Güneşte bırakmak vs daha kısa zamanda özelliğini kaybetmesine sebep olur.

Kaç yıldır motosiklet kullanıyorsunuz ? Kaskın fotoğrafını çekme şeklinize bakılırsa işiniz iş. Bu size güzel bir ders olmalı. Motosiklet kaskı arka çantanın içine öyle üstün körü atılarak taşınmaz. Sağa sola vurup çantanın içerisinde zıplayan kasktan beklentiniz neydi ? Kaskınız kırılmamış içerisindeki silikonlu köpük kendini bırakmış bu arada. :) Birgün bu şekilde taşıdığınız shoei arai marka kaskınızda aynı şekilde sonuç verdiğinde birdaha motosiklet kullanmaya tövbe edeceğinizi düşünüyorum. O güne kadar biraz bilinçlenmek en doğru yöntem olacaktır.

Şu ls2 nin kaderine üzülüyorum dünyanın heryerinde satılan kıtalar arası bir markanın ülkemizde yerden yere vurulması gerçekten şaşırtıcı :) Kullandığınız kask tüm yurt dışı sitelerinde satılan tüm dünya ülkelerindeki pek çok standartı karşılayan dot ece gibi sertifikalara sahip bir modeli..

Köpüğün kendini bırakması ne demek? Bu bir kusur değil midir? Bende de "MT Revenge" kask var arka çantada çok taşıdım hiç bir köpüğü kendini bırakmadı. Bu kask iyi anlamına geliyor demiyorum. Polikarbon kask arka çantada kırılır mı kırılsa neden kırılır?

Motosikleti
D400
ls2 ff353 kask kullanıyorum; çok mukemmel bir kask değil ancak motordan fırlayıp araca kafa atıp kafamı yere vurduğumde ne hissettirdi ne kırıldı.

Topcase de duran kaskın 2017 yılından bu güne artçı olmadığı durumlarda her sallantıda yukarı aşağı çarptığını varsayar isek zamanla kılcal çatlaklar sonra da derin çatlakların meydana gelmesi son derece doğal bir durum ancak fotoya bakarsak köpük yerinden çıkmış gözüküyor, eğer düzenli olarak sallantı ve darbeye mağruz kaldıysa yine iyi bile dayanmış.

Acı bir şekilde ff353 ü test eden birisi olarak kullanıcı hatası kaynaklı dış etkenler nedeniyle bir markaya saldırma olayını kınıyorum.

LS2 Avukatı Sn. Arndiol :queen:

Köpüğün kendini bırakması ne demek? Bu bir kusur değil midir? Bende de "MT Revenge" kask var arka çantada çok taşıdım hiç bir köpüğü kendini bırakmadı. Bu kask iyi anlamına geliyor demiyorum. Polikarbon kask arka çantada kırılır mı kırılsa neden kırılır?

İstediğiniz arai shoei agv vs. Bilimum kaliteli kaskı getirin, topcase içine maksimum 3 viraj alarak 2 parça edeyim, net :)

Her kask içi boşken olduğundan daha dayanıksızdır unutmayın :)

Kask kırılmamış hatta hiçbir şey olmamış. Muhtemelen yan pedlerin çıt çıtı titreşimden filan birbirinden ayrılmıştır. Her kaskin başına gelebilecek bir durum.

rüzgar sesi,soğuk vs. almayacak kask almayı düşünüyorum ls2 olacak
Aklımda ls2 ff358 celtic var sizce nasıl bi kask
aramızda kullanan varmı acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ff320 ile kaza yaptım, kaldırıma çarptım ve 30 metre kadar sürüklendim köprücük kemiğim kıırldı ama kask kırılmadı. Sürüklenme izi haricinde birşey yoktu..

Son düzenleme:
Köpüğü tutan silikon / yapıştırıci dökülmüş anladığım kadarıyla, yanaklikta o sebepten dolayı ayrılmış

Öyle bir başlık, öyle bir içerik yazısı var ki resimlere bakana kadar kaskın kabuğunun ortadan ikiye yarıldığını felan sandım.
Kask ne yapsın sahibi nasıl muhafaza etmesi gerektiğini bilmiyorsa.

İki farkli model Ls2 kullandim,herhangi bir sorun yaşamadim.

Eski motorum cryptonu satarken ff351 olani verdim 50yaşindaki dayiya,dedim iç pedlerini yika kullan,dayi baya sevindi..mutlu mesut noterden ayrildik..

Son düzenleme:
Topcase de kask mı taşıyorsunuz?

9-10 yıldır değişik kasklar kullandım ls2 hepsi, hiç sorun yaşamadım.

Kask filesi alın bitane, artçı selesine sabitleyin, tavsiyem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir şeyi merak ettim ls2 ispanyol üretimi değilmi ?? çok şaşırdım şu an bende motora ilk başladığımda ls2 fp al abi dedi ben zaten anlamıyorum bütçede yoktu ispanyol avrupa dediği için aldım ama china yazıyor ?

LS2 virali gibi konu olmuş.

Kaskı topcase içinde, içi boş halde sağa sola vura vura taşırsan zarar görmesi çok normal. Üstelik resimlerini görmesek gerçekten kırıldı sanacağız sadece yan pedi yerinden çıkmış sen parçalanmış diyorsun. Pedi çekip çıkarmak yerine elinle geri itsen yerine otururdu.

Son düzenleme:
bir şeyi merak ettim ls2 ispanyol üretimi değilmi ?? çok şaşırdım şu an bende motora ilk başladığımda ls2 fp al abi dedi ben zaten anlamıyorum bütçede yoktu ispanyol avrupa dediği için aldım ama china yazıyor ?

Üretim yeri Çin.Sahibi filan da Çinli diye biliyorum.Avrupalı olalım millet Çinli diye almaz diyerekten İspanyoluz dediler herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar