En Yakın R25'li Etiketleme Postu (SS'li)

Y6VJ6E.jpg

Ciddi ciddi şu motorla daha efendi efendi fıtı fıtı gidene rastlamadım. Giden illa ki vardır ama yok arkadaş ben görmedim:))
Ne zaman R25 görsem redline sesine yakın motorun gırtlağının söküldüğü devirlerde geçiyorlar. İkinci elinden mutlaka uzak durulmalı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bu özelliklerin hiç biri yok bende.yerine göre redline yerine göre 4000dd.kendi yollarda gördüklerimde yarı yarıya kimi yavaş kimi redline geçiyor.çok tutarsız bu motorun sürücüleri:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi bir arkadaşım R25 kullanıyor, bende hayret ediyorum bazen. Sende nc750 ci ruhu var R25i sat diyorum ama Racing seviyorum diyor 😃

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Ciddi ciddi şu motorla daha efendi efendi fıtı fıtı gidene rastlamadım. Giden illa ki vardır ama yok arkadaş ben görmedim:))
Ne zaman R25 görsem redline sesine yakın motorun gırtlağının söküldüğü devirlerde geçiyorlar. İkinci elinden mutlaka uzak durulmalı
Ls2+siyah tshirt

Oldum olası tipini sevmediğim motosiklet.

R125'in yanında çocuğu gibi kalıyodu :)

Multistrada ile ışıklarda duruyorum. Bi r25 yanıma geliyor. Şöyle beni süzüyor, sonra hayvan gibi kalkış yapıyor.

Diğer ışıkta “seni nası geçtim hehe” diye malak malak bakıyor.

Neyse :))

iğrenç ses.. kıçını yırtma ama uzaklaşıp gidememe.. çaresizce takılmış bir sırt çantası.. mına koyiim kanka şekli konuşan sürücü

-Kaç yapıyo abi?
-195 karrşimm (ama uçurumdan atınca) bkz. https://youtu.be/nmZOH0NVRko

Super Moderator
Multistrada ile ışıklarda duruyorum. Bi r25 yanıma geliyor. Şöyle beni süzüyor, sonra hayvan gibi kalkış yapıyor.

Diğer ışıkta “seni nası geçtim hehe” diye malak malak bakıyor.

Neyse :))

Cahilliğin nasıl bir şey olduğunu unutmamamız için var o tipler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar