xlordx kullanıcısının son içeriği

1. xlordx

Kanuni deer 152 Yardım Lütfen

Arkadaşlar kanuni deer 152 almayı düşünüyorum boyum 1.66 kilom 55 kullanabilirmiyim bu motoru sadece resimlerde gördüğüm için bana büyük gibi geldi kullananlar veya bılenler varsa yardım lütfen :):) saygılar...
  2. xlordx

Aerox100 Kaç Ytl Yardım Lütfen ??

Arkadaşlar yamaha aerox 100 kaç ytl olduğunu bilen varmı yamahanın int sitesinde yazmıyor yardımlarınızı beklıyorum...
  3. xlordx

CBR 125 önemli....

s.a arkadaşlar cbr 125 şu anki fiyatı 5.100 diorumki biraz beklesem 4.800 4.850'e fln düşermi yada fiyatı artarmı :silent: birde ne kdr benzin yakıo yani km=? :silent: yardımcı olursanız sevinirim saygılar...
  4. xlordx

CBR 125 satan varmı(antalya)

merhaba arkadaşlar antalyada cbr satan varmı veya bildiğiniz birileri 1000-4000 km arası olursa sevinirim uygun bişe arıorum şimdiden saolun ilgilenenler varsa msn imi verebilirim...
  5. xlordx

CBR 125 fiyatları...

merhaba arkadaşlar bnde cbr meraklısıyım herkezinde bildiği gibi honda bu işin ustasıdır.İİ güzelde cbr 125 5 milyar civarında :queen:seneye fln daha ucuzlrmı ne düşünüosunuz 150cc racinglerde o civardadır heralde şimdiden saolun...
  6. xlordx

herkeze slm

slm arkadaşlar adım kaan 14 yaşındayım tam bir cbr 'ciyim inş seneye fln bi cbr 125 e kavuşurum antalya !!!!!!motorand!!!!!!!

Yeni mesajlar