Aerox100 Kaç Ytl Yardım Lütfen ??

Arkadaşlar yamaha aerox 100 kaç ytl olduğunu bilen varmı yamahanın int sitesinde yazmıyor yardımlarınızı beklıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar yamaha aerox 100 kaç ytl olduğunu bilen varmı yamahanın int sitesinde yazmıyor yardımlarınızı beklıyorum...

yamaha aerox 100cc 2 zamanlı tek segment olarak 2000 ve 2002 seneleri arasında türkiyeye getirtildi..

şuan yamaha aerox 100 olarak türkiyede sıfırı yok malesef ama şöyle bişiy var şuan antalyada tahmini olarak yaşayan 7 tane aerox100 var bunlardan biriside benimki..

yamaha aerox türkiye piyasasında pert,, çok hor kullanılmış,,kaza yapmış veya işyeri için kullanılmış olanları 1500ytl ile 1750 ytl arası.

yamaha aerox 100 sağlam,, temiz,, kazasız,, bakımlı,, modifiyeli veya sorunsuz gibi özellikleri olanları ise 2000 ytl ile 2500ytl arasındadır..

fiyat konusunda bu motoru almadan önce çok araştırdım sahibinden com gibi siteleri çeşitli forum sitelerini tek tek okudum ve bu motoru almaya karar verdim iyikide almışım çok memnunum..

benim motorum
yamaha aerox 100 cc 2 zamanlı
2001 model trafiğe 2002 çıkışlı
şehir içi 10 ytl ile (3 litre) 100km yol gidiyor..
hızlanması çok atak ve son hız düz yolda 110 kmh altgeçitlere girerken 120 kmh hıza ulaşıyor..

şüphesiz ki yamaha aerox 100
2 zamanlı scooter motosikletlerin en az yakanıdır..

benim motosikletimden birkaç foto..

gülüm benim ne güzelde çil çil parlıyor

plaka çift taraflı bantla yapıştırılmış sökülünce koltuğun altına koyduk şimdi ben ona çok güzel bi opersyon düzenleyip tekrar taktım..

arka stop lambasının kapağında çatlak varmış su filen girmesin diye reflektörlü bant yapıştırmışlar ben onada çözüm buldum..

bide yeni motorumla bi fotom olsun istedim kafamda kask yok biliyorum sadece motorun üstünde oturdum kasksızlarada gıcık oluyorum ayrıca tipimde çok kayık çıkmış hehe ben böyle değilim normalde tipim daha kayıktır..:queen:

bu arada aeroxum satılık ayrılmak çok zor sahibinden.com ilan no: 10037997

Son düzenleme:
Güzel aletmiş iyi günlerde kullan dostum.Ayrıca fiyatı da az değilmiş:cyclopsan

tabiiki tek kişilik deil
o arkada duran benzin kapağının çevresi sert bi sünger plastik kaplı
işte orası yolcu oturma yeri

çok güzel bir scooterdır aerox, fakat işte Türkiye.. Adam gibi getirmediler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar