herkeze slm

slm arkadaşlar adım kaan 14 yaşındayım tam bir cbr 'ciyim inş seneye fln bi cbr 125 e kavuşurum

antalya !!!!!!motorand!!!!!!!

hoşbulduk valla güvenli sürüş konusunda yeterli bilgim vr yani ii kullanırım sizdn bı farkım olmaz:D da para lazım :D

hoşgeldin kardeşim kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle ama birazcık erken gibi sankii

abi tv lerde millet 12 yaşında araba kullandığını soluyor. motor da seneye yş 15 inş alırım bea ...

hoşbulduk valla güvenli sürüş konusunda yeterli bilgim vr yani ii kullanırım sizdn bı farkım olmaz:D da para lazım :D
öncelikle hoşgeldin.yazdıklarından anlaşıldığı kadarıyla oldukça heveslisin.
ama motor kullanma konusunu böyle dalgaya alma istersen.daha çok gençsin.
motor kazası şakaya gelmez.hem merak ettiğim sen motora binince nasıl bizden farkın olmaz?biz yıllardır kullanıyoruz senin daha motorun olmamış...nasıl bir tecrüben var merak ettim doğrusu.

gerilime grk yok yanı demek istediğim sizin gibi dururum üstünde ayrıca kasteddiğim siz deilsiniz 1-2 senelik motorcular ayrıca uzun yolda yapmıcam :)hızı severim ama dediğin gibi şakası olmaz bu işin...

dikkat et kardeşim.motor almadan önce biraz motor eğitimi alabilirsin.bu senin için gerçekten faydalı olur.merak ettiğin konular olursa yardımcı oluruz hepimiz.

hosbulduk ;
tabi abi sıteye sizn gibi profesyonellerden tavsiyeler almak için üye oldum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar