Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba forum sakinleri...
Benim RKS 150-S Motorum var 3hafta önce zorunlu trafik sigortası bitti bende zaten satacağım için tekrar sigorta yaptırmadım.
Bir arkadaşla anlaşmak üzereyiz sigortasız motor devri oluyormu noterde sorun yaşarmıyım?
Birde motor devir aşamaları neler internetten...
Arkadaşlar selamlar
Ben halkalıdan bağcılara hergün gidip geliyorum işim için
bu hafta evime dönerken akşam 6civarı bir motorcu arkadşımın kaskında bildiğiniz kanat vardı 2tane eklenti olarak sticker değil..
benim çok hoşuma gitti çok değişiklerdi internette arattım ingilizce bile arattım ama...
Merhabalar;
İsmim Abdullah 21 yaşındayım, Bir reklam ajansında grafikerlik yapıyorum (işyerim güneşlide).. İstanbul Küçükçekmece'den katılıyorum aslında foruma daha önce katılmıştım ama motorum yoktu aktif değildim 1-2aydır aktif olmaya çalışıyorum küçükçekmece civarı arkadaşlarla tanışmak...
İyi forumlar arkadaşlar..
Bende RKS 150-S var, 3500km oldu haliyle çok AŞIRI pislendi egzozda paslandı..
Bende motulun zincir yağlama ve temizleme spreyleri var ayrıca wd-40 ve mikrofiber bez alacağım..
Pazar günü motorun rüzgarlıgını kaldıracagım sonra bu malzemelerle benzinlige gidip once...
Arkadaşlar selamınaleykum
Sonunda parayı denkleştirdim ve ilk motorumu(RKS TITANIC 150-R) inşallah aksilik olmassa önümüzdeki pazar alıyorum..
sizlere sorum şu motor 5.082TL kaç tl kadar indirim istemeyeliyim(peşin ödücem) ve yanında arka kasa ve telefonluk satıyorsa onlarıda alıcam
ayrıca...
Arkadaşlar merhaba,
günümüzde malum dolar 5liraya dayandı enflasyonda çift haneli rakamlarda.
Benim sorunum şu ben 2.500TL maaş alıyorum(asgariden görünüyor yol ve yemek çıkınca 2100TL kalıyor.)
kardeşimin dersane masrafı falan derken elime geçen net para 1500TL
bütçem önemli değil kredi...
Merhaba benim iş-ev arası 6km yolum var. Minibüs tıklım tıklım yazda geldi. Bende kurtuluşu 50cclerde arıyorum. B Ehliyetim var.
Çok araştırma yaptım ama malesef kafam soru işaretleriyle dolu.
İşime gidip gelirken 2-3yokuş var onlarda çok dik değil.
Normal seyirde 60-70 yaparım ama ara sıra...