Motorsiklet Kaskı için Kanat Eklentisi

Arkadaşlar selamlar

Ben halkalıdan bağcılara hergün gidip geliyorum işim için
bu hafta evime dönerken akşam 6civarı bir motorcu arkadşımın kaskında bildiğiniz kanat vardı 2tane eklenti olarak sticker değil..
benim çok hoşuma gitti çok değişiklerdi internette arattım ingilizce bile arattım ama bir türlü eklenti olanını bulamadım hep sticker çıkıyor..

size görsel İLLUSTRATOSYONUNU atıyorum bu tarz kanatlar (sticker değil eklenti olmalı) nerden bulabılırım

Teşekkürler..
odjkMo.jpg

nyk

agv-pista-gp-r-integralhelm-44461_1.jpg

bunun gibi diyorsan racing kasklarında mevcut. Başka kaska sonradan. Kanat yuvası olmayan kaska sonradan takamazsın ancak yapıştırarak falan olabilir belki ama onun için de uygun kavisli kanatçık bulman ya da ürettirmen lazım.

Helmet spoiler diye arattırırsan bulursun.

Mesajınıza eklediğiniz resim açılmıyor o yüzden başka bir şeyi kastediyorsanız bilmiyorum.

Son düzenleme:
Görsel olarak çok hoş olsa da boynunuza yük bindirme ihtimali olan kaska rüzgar direnci yaratacak bir şey yapmak çok doğru olmayabilir. Spoiler'lar rüzgar tünellerinde test edilerek kafa sallamayı ve sürtünmeyi azaltması için eklenen eklentiler. Benim kullandığım kask olan Kabuto FF5V yarışlarda yüksek süratlerde kafada kaskın sallantı yapmaması ve düşük rüzgar direnci için patentlediği bir spoiler sistemine sahip. Görselliği eklerken güvenlik unsurlarını atlamamak lazım bence.

kabuto_ff5v_helmet_rear_quarter_view.jpg

AliExpress de motorcycle helmet decoration yazınca
Boynuzundan tut, mohikan’ına milyon tane saçma aksesuar çıkıyor
Ama senin kanatlar yok hocam :) :)

Ama google amcaya
Motorcycle helmet angel Wings yazınca
Amazon’da bu ürün çıkıyor
Senin söylediğin bu mudur ?
:)
nbROMN.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arai ve Shoei'nin üst düzey kaskları bile genelde yumurta gibi. Bilerek oynamıyorlar dış yüzeyle. Güvenlik öncelik çünkü.

Motosikleti
D400
kafada kanat gördüğünde millet gülmekten kaza yapabilir :queen:

zevkler ve renkler tartışılmaz. Fakat yapacağınız eklenti sizi canınızdan bile edebilir. Bu tip şeylerle uğraşmak yerine bilinçli ve daha doğru ekipman ile sürmeye çalışın, araştırın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bir kaza anında o çıkıntılar bir yere takılırsa normalde yerde kayarak sürüklenirken içindeki kafanızı koruyan kask kayma özelliğini yitirip dönerek boyun kırılmasına bile neden olabilir.
Kaskın dışı mümkün olduğunca düz, çıkıntısız, kaza anında yerde sürüklenirken kayacak, bir şeylere takılmayacak şekilde olması gerek.

arkadaşlar kuş kanadı olan gibi evet tomasss arkadasımızın attıgını bende gordum ama o baya komik/kötü duruyor benım gordugum o tarzda bırsey ama cok ıyıydı sanırım bulamıcaz neyse saglık olsun teşekkur ederım herkese :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar