worldmeister kullanıcısının son içeriği

1. worldmeister

Yeni motosiklet sigorta yaptırma süresi

Merhaba, Bugün motosikletim olan Dominar 400 ü aldım. Perşembe günü İstanbuldan Sakaryaya gidicem. Yeni motosiklete sigorta yaptırma süresi ne kadardır? Bu süre içinde şehir değiştirsem problem olur mu? İyi sürüşler.
  2. worldmeister

Yamaha X-Max 300 ile test sürüşünde kaza

Test sürüşünde 50-60 km hızla bir kaza yaptım, motosikletin durumu kötüydü, pert olabilirmiş. Kusurlu ben bulunabilirim. Prosedür nasıldır? Kusurlu ben bulunursam değer kaybı vs. ödemek zorunda kalır mıyım? Bilgili olan arkadaşlar var mı?
  3. worldmeister

7000 Km tecrübeden sonra motosiklet değiştirmeyi düşünüyorum

Bajaj Pulsar 150NS ile 7000 km tecrübemden sonra motosiklet değiştirmeye karar verdim. Geçmek istediğim motor Honda CB 500F veya CBR 500R. Siz ne düşünüyorsunuz? Bunlardan birine geçmeden önce araya bi tane 250 cc falan sıkıştırmam gerekir mi?
  4. worldmeister

2. Motosiklet olarak?

İlk motosikletim Pulsar NS150. Hergün aktif olarak şehiriçi 4 ay boyunca kullandığım motosiklettir. 4 Ayın sonunda hatanın tamamen karşı tarafın olduğu bir kazadan sonra bunu satmaya karar verdim. Yazın motosikleti değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda R25, Cbr250, Ninja 250SL veya Ninja 300 var...
  5. worldmeister

3 Aralık akşamı yaptığım kaza

4. Leventten Beşiktaş'a doğru gidiyordum, ara yoldaydım. Sağlı sollu park olan bir yer. Sol tarafta taksi park halindeydi ve şeridimden devam ediyordum. Ben tam geçerken park halindeki taksi birden yola atladı ve olan oldu :cherry: Daha sonra park halindeki minibüse çarptım. Motosikletin...
  6. worldmeister

Revit Jupiter 2 M Beden

Mont 1 kere giyilmiştir. Resimdeki sökük dışında bir sorunu bulunmamaktadır. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-revit-jupiter-2-m-beden-513427411/detay/
  7. worldmeister

Revit Boxxer H20 Kışlık Eldiven

2 Aralıkta alınmıştır ve sadece 1 kere giyilmiştir. Bir sorunu yoktur. L beden. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-revit-boxxer-h20-kislik-eldiven-513700490/detay/
  8. worldmeister

Nolan N87 Mat Siyah L Beden

Kask Ağustos ayında alınmıştır. Kaza anında sadece ön kısmı hasar almıştır. Yanında pinlocklu şeffaf vizörde verilecektir. 05368803737 whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.
  9. worldmeister

Kazadan sonra sigorta şirketine dava açmak

Merhaba, 3 Aralık akşamı %100 karşı tarafın suçlu olduğu bir kaza yaptım. El bileğim kırık ve boynumda ufak kırık bulunuyor. İnternette gördüğüm kadarıyla yaralanmalı kazalarda sigorta şirketinden tazminat alabiliyormuşuz fakat yaşım 19 ve ben bir yerde çalışmıyorum ve hastane masraflarıda...
  10. worldmeister

İlk kazam ve sigortaya dava açmak

Yaklaşık 10 gün önce karşı tarafın suçlu olduğu bir kaza yaptım ve sağ el bileğim ve boynumda ufak bir kırık var. Yaralanmalı kazalarda karşı tarafın sigortasına dava açarak belli bir miktar para alabiliyormuşuz. Bu konu hakkında 2-3 tane sigorta şirketi arayarak danışmanlık yapmak istediler...
  11. worldmeister

Kışlık Mont Tavsiyesi

Merhaba, Motosiklete başlayalı 5-6 ay oldu, Pulsar NS 150 kullanıcısıyım. Revit Airforce yazlık mont, Revit Striker 2 yazlık eldiven ve Nolan N87 ekipmanlarım bunlar. Şuan kışlık mont ve eldiven almayı düşünüyorum. Düşündüğüm montlar aşağıda. Hangisini tavsiye edersiniz? Ve önerebileceğiniz...
  12. worldmeister

Kaskın buğu yapması

Nolan N87 Kaskım var, bugün siyah vizör aldım fakat orjinal vizörü buğu yapmazken bu buğu yapıyor. Nasıl çözebilirim?
  13. worldmeister

Vizörde beden fark ediyor mu?

Nolan N87 kaskım için siyah vizör alacağım.Vizörlerde beden fark ediyor mu?
  14. worldmeister

29 Ekim için planlanan bir etkinlik var mı?

29 Ekim için planlanan bir etkinlik var mı?
  15. worldmeister

Pulsar 150 NS Lastik Önerisi

Arkadaşlar motorum için uygun fiyatlı bir lastik almayı düşünüyorum. Şuan için 1500km civari tecrübem var motosiklet ile. Kendi lastiklerini kullanıyorum ve en ufak suya girsem bile çok kayıyor lastikler. Kış için önerebileceğiniz uygun fiyatlı lastik bulunuyor mu?

Yeni mesajlar