3 Aralık akşamı yaptığım kaza

4. Leventten Beşiktaş'a doğru gidiyordum, ara yoldaydım. Sağlı sollu park olan bir yer. Sol tarafta taksi park halindeydi ve şeridimden devam ediyordum. Ben tam geçerken park halindeki taksi birden yola atladı ve olan oldu :cherry: Daha sonra park halindeki minibüse çarptım.
Motosikletin iskeleti yamulmuş, perte çıkabilirmiş.
Skafoid kırığı ve ufak boyun kırığıyla atlatmış olduğum bir kazadır.
Dizlik ve bot hariç herşeyim vardı. Elimde yazlık eldiven vardı belki o gün kışlık eldiveni takmış olsaydım skafoid kemiğide kırılmayacaktı:silent:
MaNbY6.jpg

QpD0XA.jpg

XEVjWo.jpg

bLqa8Y.jpg

d7QajZ.jpg

5GP39M.jpg

Ay4v27.jpg

0GvaVD.jpg

4G73m0.jpg

JORMLq.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun, en kısa sürede toparlaman dileğiyle..

Çok geçmiş olsun, daha önce de sanırım bir konu açmıştınız fakat fotoğraflar yoktu. Eminim taksici görmedim demiştir:pr: ben size bir özel mesaj gönderdim bakarsanız sevinirim:)

hızınız neydi acaba? ara yol demişsiniz, epey hasar var, acaba hızınız yüksekmiydi?

Geçmiş olsun. Skafoid kırığı inatçıdır, çok zor iyileşir.

Bende de skafoid var, sağ bilekte. Ameliyat sonrası fizik tedaviyi aksattım ve 4 yıl geçmesine rağmen halen ara ara ağrı olur.

Bir de orta ve işaret parmağım kırılmıştı. Onlar da tam kapanmıyor, yumruk yapamıyorum.

Tekrar geçmiş olsun diyor ve hiç kimseye tedavisini yarım bırakmamasını tavsiye ediyorum.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun sanırım hızınız yüksekmiş..O taksicinin gelmişini geçmişini..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar