Geçilmesine geçilir, benim de kafamda olan motor olurdu kendisi.Fakat kilometreden ziyade hem zaman aralığın kısa geldi bana, hem de nerde ne şekil sürdün nası süreceksin gibi sorulara yanıt vermen lazım gibi.Biraz da tecrube az gibi, yanliş anlama şehiriçi şuraya gideyim buraya gideyim diyerek yaptigin en uzun yolu günlük yapan biçok kullanıcı var,.Bana kalırsa bi insan şu motora gecilir mi diye kendine soruyorsa almaması daha mantıklı olur gibi, sürecek olan kişi genel olarak rahat kullanirim diyebilmeli, motosikletin riskini hepimiz biliyoruz bazı şeyleri daha küçük motorda yaşamak riski azaltabilir. Bazen dört silindirlere bakıyorum niyeti bozuyorum falan, sonra diyorum ki gerek yok apacilik yaparsın sen altındaki motorun layığıyla hakkini ver, iyice elin kolun gibi olsun daha iyi olur falan..
Araya motor sıkistirmaya gerek olmayabilir al satla uğrasmiyim diye soruyorsan, uçmaz kaçmaz ama yuzellikle arasinda çok fark var o motorun, ns200 de dahi farki hissedersin.He alayım mı diye sorsan al denilebilir ama çok dikkatli ve defansif kullanman gerekecek bence, biraz da nasıl kullandığınin yanıtını kendine vermen gerekli, bazi arkadaşlar başlangic motoru diyebilir egitimle, kimine de buyuk gelir peki sen nasil surucusun, trafikte neler yaşadin, daha yuksek hizlarda başina gelecek durumlarda reflekslerin nasil olacak, hizli karar alabiliyormusun, bakiş kacirdigin oluyor mu, ruzgar ne kadar yoruyor,sikistirilinca panikliyor musun, gaza geliyor musun, önündeki araç fren koysa kaçacak yer mi arıyorsun tamponu mi bakıyorsun, motoru geri geri oynayabilecek misin yoksa tank gibi mi gelecek ns150 ustune sana v.s. v.s. uzar gider.. daha çok şehiriçi kullanıyorsan araya başka makine sıkıştır derim ihtiyaten, hatta yetersiz gelene kadar yükseltme, illa başka motora geçerken cc yükselecek değil ya ihtiyacını gördükten motoru beğendikten sonra.
Önceden yaralanmali bi kazan varmış hem, cb250r güzel motora benziyor