Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet abi (büyük ihtimalle benden büyüksünüzdür hocam demek istemedim)doğru anlamışsınız daha 11. sınıf öğrencisiyim bütçem aslında sınırlı değil sadece ilk ekipmanlarımı kendim almak istediğim için ailemide reddettim.
Konfor olarakta önem verdiğim tek şey ses çünkü hem trafiğe ilk defa yalnız...
bütçe olarak daha üstüne çıkabilirim ama nedense ilk ekipmanlarımı kendim almak istiyorum bide yüksek hızlar olmaz çünkü 125 lik bir motor kullanacağım oda şehir içinde okul kurs arkadaş ortamı git gel için
önereceğiniz kask varmıdır bunun yerine
sizin başka konulardaki bu öneriniz üzerine kesin almaya karar verdim sağolun
1765301711
önerdiğiniz bir kask varmı hocam peki
1765301869
hocam zaten mersinde yaşıyorum son 4 yıldır mont giydiğimi hatırlamıyorum sıcaktan dolayı
peki önereceğiniz kask var mı hocam
1765301896
teşekkürler hocam...
hocam zaten boynum normal insanlara göre daha kalın olduğu için çok sorun olacağını sanmam birde 16 yaşında ehliyeti yeni almış bir kardeşiniz olarak şöyle sorayım aldığınıza pişmanmısınız pişmansanız onun yerine ne alırdınız
Mt helmets thunder 4 sv almayı düşünüyorum ama thunder serisi önceki modellerinde 60km/saat üstünde çok fazla ses çıkardığını söylüyordu ama thunder 4 sv hakkında birşey göremedim kullanan varsa yardımcı olabilir mi (başka kaskda önerebilirsiniz bu fiyatlarda)