wetehan kullanıcısının son içeriği

1. wetehan

Kawasaki Supercharger Naked "H2Z"

220ps söylentileri, mods, hız sabitleme, tft ekran vb tüm detaylar 23 ekimde.. En güçsüz japon naked, 208ps brutale ve 214ps ducati v4 nakedi geride bırakıp en güçlü olma yolunda gibi..
  2. wetehan

Exhaust Hanger / Yolcu Ayaklık İptali

Kur nedeni ile hazır yapılmışı 800+ fiyatlara denk geldiği için ve şaseye uyumlu farklı bir tasarım olması amacı ile kendimiz tasarlayalım dedik. Boru şaseye benzemesi için çıkma bisiklet bagaj demirinin iskeletinden parça kullanıldı. Egzoza bağlanacak halka için çıkma headersten yüzük kesildi...
  3. wetehan

Kawasaki 2018 Fiyat Listesi

http://kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
  4. wetehan

Plakalık (Tail Tidy) Projesi

Yeni modelin kablo kanalı olması sebebi ile yurtdışı sitelere ürün düşene kadar elimdeki modeli kesip biçip idarelik olarak kullanmıştım. Yurtdışı fiyatlarının 110-140$ olması sebebi ile plakalığı kendim yapmaya karar verdim. 3mm strafor ile kalıp aldım; Yerinde son rütuşlar; Programa...
  5. wetehan

Honda 2017 Güncel Fiyatlar

1 nisan zamları ile yeni liste;
  6. wetehan

Mini Garaj Projesi

Herkese selamlar. Yazan üye olarak aktif olmasam da okuyan üye olarak sık sık takipteyim. Kapalı garaj olarak havuz altındaki hamamı kullanıyorum ancak kapı genişligi eziyet olduğu için minimum maliyet ile maksimum kullanışlı bir garaj için kolları sıvadık. Motorcuların en büyük...