Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bulunduğum şehirde mont vs mağazası yok mecburen internetten mont alacağım.
Boyum 190 96kğ bir adamım prohel colombia almayı planlıyorum hangi beden almam gerekli ?
Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar motosikletim üzerinde değişiklik yapmayı seviyorum. Arka ledleri direk kökünden iptal edip oraya led yaptım . Plakayı şimdilik öyle taktım ama düzgün bir plakalıkla kuyruğun altına alacağım. Benim asıl merak ettiğim olay ise Bu tam ön kafa lambaların yanındaki o boşluğa şöyle...
Merhaba Arkadaşlar ,
Öncelikle yaklaşık 2 hafta önce satın aldığım RS 200 motosiklet hakkında birçok mesaj geliyor. İşte artı ve eksileri neler gibisinden.
Bu motosikletle ilgilenen arkadaşları bilgilendirmek amacıyla 2 haftalık süreçte yaşadığım olumlu ve olumsuz bilgileri aktarayım.
OLUMLU...
Merhaba arkadaşlar bugün sarı RS 200 aldım bir adet perşembe günü hayırlısıyla gelecek. Aslında konuyu açmak yerine kullanıcı klubüne yazacaktım ama orası pek aktif değil sanırım.
Kafamda tek bir soru var bu aküsünden bir konuda ns mi rs mi hatırlamıyorum böyle sular akmış krenajları hep...
Merhaba arkadaşlar . Bugün nihayet uzun uğraşlar sonucu pulsar rs200 modelini test etme imkanı sağladım.
Yaşadığım şehirin küçük olması itibariyle ümitsizken yardımıma koşan Ekrem ATA bey'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım zira facebook üzerinden mesajlarımı yanıtlayıp bana çok yardımcı oldu...
Merhaba arkadaşlar hali hazırda bir adet cbr 125r motosikletim var.
Elimdede kumandalı led şerit var slikonlu şu 5 metre olandan bunu motosikletin içerisine döşeyeceğim lakin bir yanım istesede bir yanım apaçilik olur çok itici durur diyor.
Sizce böyle bir modifikasyon işlemi iticimidir ...
Merhaba arkadaşlar youtubede böyle bir videoya denk geldim . Şimdi bu yapılan işlemin motosiklete herhangi bir yararı var mı ? Yada tam olarak bu şekilde kullansak ne gibi zararları olur eğer bilgilendirirseniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj...