webingo kullanıcısının son içeriği

1. webingo

LS2 Kask ve Prosev 4 Mevsim Mont Sıfır Ayarında

Prosev 1809 Hörgüçlü 4 Mevsim Motosiklet Montu https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-prosev-1809-horguclu-4-mevsim-motosiklet-montu-1048616313/detay/ LS2 Kapalı Kask Rapid Cromo Mat Turuncu-Mavi Kask L Beden...
  2. webingo

Hangi Beden ?

Merhaba arkadaşlar bulunduğum şehirde mont vs mağazası yok mecburen internetten mont alacağım. Boyum 190 96kğ bir adamım prohel colombia almayı planlıyorum hangi beden almam gerekli ? Teşekkür ederim
  3. webingo

ACİL SATILIK RS 200

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-nakit-ihtiyaci-icin-satilik-500637422/detay/ detaylar burada arkadaşlar.
  4. webingo

HONDA Bey ne yapıyorsunuz ? 2017 Honda CBR 250RR Repsol Edition

Bunu bunu alın burdan alın :D Fişek
  5. webingo

Cbr 250r ayna takımı (uzun kollu)

Merhaba arkadaşlar pulsar rs 200 motosikletimin aynalarından muzdarip olduğum için cbr 250r aynaları aldım fakat onlar uymadı. Elimde kalacağına birilerine yarasın istiyorum. Ben 145tlye almıştım netten ama uygun fiyata bırakıcam teşekkürler. 0 542 492 25 00 whatsaaptan yazarsanız yardımcı olurum.
  6. webingo

Hadi Pulsar RS 200 'ü Değiştirelim

Merhaba arkadaşlar motosikletim üzerinde değişiklik yapmayı seviyorum. Arka ledleri direk kökünden iptal edip oraya led yaptım . Plakayı şimdilik öyle taktım ama düzgün bir plakalıkla kuyruğun altına alacağım. Benim asıl merak ettiğim olay ise Bu tam ön kafa lambaların yanındaki o boşluğa şöyle...
  7. webingo

RS 200 hakkındaki görüşlerim

Merhaba Arkadaşlar , Öncelikle yaklaşık 2 hafta önce satın aldığım RS 200 motosiklet hakkında birçok mesaj geliyor. İşte artı ve eksileri neler gibisinden. Bu motosikletle ilgilenen arkadaşları bilgilendirmek amacıyla 2 haftalık süreçte yaşadığım olumlu ve olumsuz bilgileri aktarayım. OLUMLU...
  8. webingo

RS 200 Aldım :)

Merhaba arkadaşlar bugün sarı RS 200 aldım bir adet perşembe günü hayırlısıyla gelecek. Aslında konuyu açmak yerine kullanıcı klubüne yazacaktım ama orası pek aktif değil sanırım. Kafamda tek bir soru var bu aküsünden bir konuda ns mi rs mi hatırlamıyorum böyle sular akmış krenajları hep...
  9. webingo

Honda Cbr 250r vs Bajaj Pulsar RS 200

Merhaba arkadaşlar . Bugün nihayet uzun uğraşlar sonucu pulsar rs200 modelini test etme imkanı sağladım. Yaşadığım şehirin küçük olması itibariyle ümitsizken yardımıma koşan Ekrem ATA bey'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım zira facebook üzerinden mesajlarımı yanıtlayıp bana çok yardımcı oldu...
  10. webingo

Motosikleti Led Şeritle Kaplamak Apaçilik midir ?

Merhaba arkadaşlar hali hazırda bir adet cbr 125r motosikletim var. Elimdede kumandalı led şerit var slikonlu şu 5 metre olandan bunu motosikletin içerisine döşeyeceğim lakin bir yanım istesede bir yanım apaçilik olur çok itici durur diyor. Sizce böyle bir modifikasyon işlemi iticimidir ...
  11. webingo

cbr 125 snorkel mod

Merhaba arkadaşlar youtubede böyle bir videoya denk geldim . Şimdi bu yapılan işlemin motosiklete herhangi bir yararı var mı ? Yada tam olarak bu şekilde kullansak ne gibi zararları olur eğer bilgilendirirseniz sevinirim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj...
  12. webingo

cbr 125 r depo sökülmüyor. (2006)

Merhaba motosikletim 2006 model cbr 125r . depoyu söküp hava filtresini değiştirmek istiyorum. artçı koltuğunu çıkardım alttan selenin vidasını alyanla söktüm yan grenajları söktüm seleyide çıkardım ama bir gram oynamıyor depo. İnternette videolarda o sele üstündeki siyah plastik parçanın yanda...

Yeni mesajlar