RS 200 Aldım :)

Merhaba arkadaşlar bugün sarı RS 200 aldım bir adet perşembe günü hayırlısıyla gelecek. Aslında konuyu açmak yerine kullanıcı klubüne yazacaktım ama orası pek aktif değil sanırım.

Kafamda tek bir soru var bu aküsünden bir konuda ns mi rs mi hatırlamıyorum böyle sular akmış krenajları hep yakmıştı. Öyle bir durum varsa direk serviste ürün gelir gelmez kuru akü taktırırım. Bu konuda kullanıcıları bilgilendirirse sevinirim. Hepinize iyi forumlar. Bu arada daha Cbr 125 r motosikletimi sattım Cbr 250r 2015 model bir arkadaşımda vardı ama sırf Abs ve bulunduğum şehirde olmaması nedeniyle tercih ettiğimi belirtmek isterim.

Hayırlı olsun yeni bajajcı aramızda. Senden ricam motoru 1000'lik makinalar gibi kullanmanan altındaki motorun gücünü bilmen. Akü sorunu ns in bazılarında oluyor ama dediğiniz gibi krenajları yaktığını duymadım. Reset sorunu vardı onlardada.

Hayırlı olsun yeni bajajcı aramızda. Senden ricam motoru 1000'lik makinalar gibi kullanmanan altındaki motorun gücünü bilmen. Akü sorunu ns in bazılarında oluyor ama dediğiniz gibi krenajları yaktığını duymadım. Reset sorunu vardı onlardada.

Teşekkür ederim hocam hız düşünsem cbr 250 yada r 25 alırdım motosikletin gücü belliki bulunduğum yerde bile top speedi bile çok çok yeterli daha üstü olsada sürecek yer yok . Güzel temennileriniz içinde teşekkür ederim. ALLAH (c.c.) razı olsun

Cümlemizden inşallah tekeriniz düz bassın nazar ayetlerinide yanınızda bulundurun herkes size bakıyor olacak.

Hayırlı olsun, tekerinize taş gelmesin :) bayide hiç resim çekmediniz mi? görseydik bi yakışıklıyı

Hayırlı olsun, tekerinize taş gelmesin :) bayide hiç resim çekmediniz mi? görseydik bi yakışıklıyı

Hocam bayide yoktu işte perşembe gününe kadar kargoyle gelecek merkezden kısmet olursa gelecek o zaman çekerim bol bol :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------

Cümlemizden inşallah tekeriniz düz bassın nazar ayetlerinide yanınızda bulundurun herkes size bakıyor olacak.

Amin. ALLAH (c.c.) razı olsun hocam sağolun

hayırlı olsun güle güle kullanın
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
motorun gazına gelip gazlamayın rodaj kurallarına uyun.:)

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermez inşallah. Bende bayide inceledim motoru, aklımda hep cbr 250r olduğu için RS den vazgeçtim. Resimlerini ve mümkünse ilk incelemeni izlemek isterim.

Motosikleti
BWS 100
Hayirli olsun.
Kuru aku isi taktim oldu olmayabilir.
Bir arastie. Benim teknisyen, kuru akulerin sarsintiya gelmediginden bahsetmisti. Kaldi ki mobil araclarda da kuru aku pek kullanilmiyor gozlemledigim kadariyla.

bundanmı aldın yoksam;

1354679d1427550723-bajaj-pulsar-rs200-launched-rs-1-18-lakh-energicaego45black.jpg

Hayırlı olsun bende aldım 3 ay önce nslerde olan problemlerin hiçbiri rs de yok rahatça kullanın

Hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim. ALLAH (c.c.) razı olsun motosiklet gelir gelmez foto ve ilk izlenimlerimi konuya ekleyeceğim.

Motosikleti
Dominar 250
Hayırlı olsun ve kafanda rahat olsun.. iyi seçim

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. ALLAH (c.c.) cümlemizden razı olsun.

cbr 125 ten inip rs e binmek.
belemedim ben onu...
hayırlı olsun.
hayırlısı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar