- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar ,
Öncelikle yaklaşık 2 hafta önce satın aldığım RS 200 motosiklet hakkında birçok mesaj geliyor. İşte artı ve eksileri neler gibisinden.
Bu motosikletle ilgilenen arkadaşları bilgilendirmek amacıyla 2 haftalık süreçte yaşadığım olumlu ve olumsuz bilgileri aktarayım.
OLUMLU YÖNLERİ
ABS sayesinde şükür 3 kazadan kurtuldum.ABS çok iyi çalışıyor ve sağlam
Titreşim hani var ama öyle ahım şahım bir titreşim yok.
İvmelenme ve sesi gerçekten çok iyi.
Yakıt şuan az yakıyor.
Kronik bir sorunu vs yok.
OLUMSUZ YÖNÜ
Boyum 190 olduğu için aynalardan kollarımı bükmeden çok göremiyorum.
Selesi boyuma uygun ama boyunuz eğer kısaysa ayaklarınız yere yetmeyebilir.
Üzerindeki lastikler iğrenç ötesi.
Arka freni kullanmıyorum ama birkaç denemelik dokundum yok gibi birşeydi.
Birde 150 70 17 lastik taktım bugün daha sağlam oldu yere basması bile güven verdi. Virajlarda felan aman demeden altımda motor kaçacak demeden girebildim. Güç olarak öyle ahım şahım bir fark olmadı zaten rodajda o nedenle pek basmıyorum ama bu lastik hakkındada konuya ileriki günlerde kendi görüşlerimi yazacağım.
Lastiği taktıktan sonra güven ve amarsitör daha yumuşadı ve daha konforlu hale geldi diyebilirim şimdilik.
Birde ön lastik ince kaldığı için uyumsuz kaldı öne kaç takabilirim bu konudada fikirlerinizi paylaşırsam sevinirim.
Sorularınız olursa yine burdan sorabilirsiniz. İleriki zamanda koruma takozu takacağım.
Öncelikle yaklaşık 2 hafta önce satın aldığım RS 200 motosiklet hakkında birçok mesaj geliyor. İşte artı ve eksileri neler gibisinden.
Bu motosikletle ilgilenen arkadaşları bilgilendirmek amacıyla 2 haftalık süreçte yaşadığım olumlu ve olumsuz bilgileri aktarayım.
OLUMLU YÖNLERİ
ABS sayesinde şükür 3 kazadan kurtuldum.ABS çok iyi çalışıyor ve sağlam
Titreşim hani var ama öyle ahım şahım bir titreşim yok.
İvmelenme ve sesi gerçekten çok iyi.
Yakıt şuan az yakıyor.
Kronik bir sorunu vs yok.
OLUMSUZ YÖNÜ
Boyum 190 olduğu için aynalardan kollarımı bükmeden çok göremiyorum.
Selesi boyuma uygun ama boyunuz eğer kısaysa ayaklarınız yere yetmeyebilir.
Üzerindeki lastikler iğrenç ötesi.
Arka freni kullanmıyorum ama birkaç denemelik dokundum yok gibi birşeydi.
Birde 150 70 17 lastik taktım bugün daha sağlam oldu yere basması bile güven verdi. Virajlarda felan aman demeden altımda motor kaçacak demeden girebildim. Güç olarak öyle ahım şahım bir fark olmadı zaten rodajda o nedenle pek basmıyorum ama bu lastik hakkındada konuya ileriki günlerde kendi görüşlerimi yazacağım.
Lastiği taktıktan sonra güven ve amarsitör daha yumuşadı ve daha konforlu hale geldi diyebilirim şimdilik.
Birde ön lastik ince kaldığı için uyumsuz kaldı öne kaç takabilirim bu konudada fikirlerinizi paylaşırsam sevinirim.
Sorularınız olursa yine burdan sorabilirsiniz. İleriki zamanda koruma takozu takacağım.