Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saygı değer forumdaşlarım 15.07.2013 tarihinde otoyolda, Sol şerit ihalali ve Diğer sürücüleri tehlikeye atıcak biçimde şerit değiştirme(Halk arasında makas diye tabir edilen) cezasını yemişim. Ceza makbuzu adresime 7gün içinde ulaştı sorun yok.Ben bu kuralları çiğnemediğimi düşünerekten İtiraz...
Merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak ramzey 125t-d scooter aldım fakat supap sesleri vardı herneyse ayar yapmak için açtığımda külbütördeki ne işe yaradıgını çözemediğim bir yay var onun geçtiği yerin kırıldıgını gördüm, subab ayarından sonra motor hala ses yapıyor sonra diğer bi scooterım...
Arkadaşlar parasını hakkıyla veren beni üzmeyen commuter imi sattım yeni bi motosiklet arayışına girdim busefer daha farklı bi tarz arıyorum kendime RR dadyw dd250e-9 çok hoşuma gitti görüntü mükemmel ama içi şeni dışı beni yakar olayından korkuyorum kendim oto mekanikeriyim tamir konusu önemli...
Merhaba ben rıfat yaşım 20 12 yaşımdan beri motosiklet sürücüsüyüm ama aranıza katılmak buguneymiş motosiklete ailem karşı oldugu için herzaman kendi çabalarımla almışımdır bu yüzden pek kaliteli motosikletim olmadı motoran comanche 125 i zar zor alabildim oda ikinci el okul yüzünden çalışmaya...