- Konu Yazar
Saygı değer forumdaşlarım 15.07.2013 tarihinde otoyolda, Sol şerit ihalali ve Diğer sürücüleri tehlikeye atıcak biçimde şerit değiştirme(Halk arasında makas diye tabir edilen) cezasını yemişim. Ceza makbuzu adresime 7gün içinde ulaştı sorun yok.Ben bu kuralları çiğnemediğimi düşünerekten İtiraz etmek istiyorum fakat dilekçe olayına kafam basmadığı için beceremedim. Araştırdım birşeyler buldum fakat dediğim gibi kafam çalışmıyor bu ara.
Bana burada bir dilekçe hazırlayabilecek yardımına ihtiyacım olan bi arkadaş arıyorum.
Bu dilekçeyi bana kim hazırlayabilir kafam iyice durdu heleki cezadan sonra. Tamı tamına 332 tl intihar sebebi. Ulan tamam yazdın bari bitane yaz.
Bulundugum yerde mobese kameraları falan yok.
Poliste bu durumu ancak video kaydı yaptıysa ispatlayabilir ki ben bu kuralı çiğnemedim. Kuralı çiğnemiş olsam ne beni nede plakamı görebilirdi çünkü.Sakin sakin seyrediyordum,malum benzin 5.12tl az yaksın olayı:cherry:
Bu cezayı ödeyecek durumda değilim ve itiraz hakkımı kullanmak istiyorum.Lütfen yardım edin dostlarım.
ale:
Bana burada bir dilekçe hazırlayabilecek yardımına ihtiyacım olan bi arkadaş arıyorum.
Bu dilekçeyi bana kim hazırlayabilir kafam iyice durdu heleki cezadan sonra. Tamı tamına 332 tl intihar sebebi. Ulan tamam yazdın bari bitane yaz.
Bulundugum yerde mobese kameraları falan yok.
Poliste bu durumu ancak video kaydı yaptıysa ispatlayabilir ki ben bu kuralı çiğnemedim. Kuralı çiğnemiş olsam ne beni nede plakamı görebilirdi çünkü.Sakin sakin seyrediyordum,malum benzin 5.12tl az yaksın olayı:cherry:
Bu cezayı ödeyecek durumda değilim ve itiraz hakkımı kullanmak istiyorum.Lütfen yardım edin dostlarım.