walkman011 kullanıcısının son içeriği

1. walkman011

200 lük CG gaz kesiyor anlayanlar lütfen bakarsa

Motorumun silindirini değiştirdim. Eski silindirimin boyu 79.5 du ben yeni silindiri 82 boy aldım. Eski silindirde kalın 1 mm conta vardı yeni silindire ince taktım ve eski pistonumun üstü alınmıştı yenisini aldırmadan taktım. Fakat şu an motor çok zor çalışıyor ve yolda gaz kesiyor neden acaba...
  2. walkman011

CG 200 Rodaj Nasıl Yapılmalı Yardım ?

İyi günler ben motorumun silindir pistonunu patlattığım için değiştirdim. Motorda yapılı egsantrik var 200 lük silindir olduğu için rodajını ne kadar kilometrede kaç km hızla ne şartlarda yapmalıyım sormak istedim. Kimisi diyor 50-60 düşük devir 4 veya 5. Vites de akşam serinliğinde uzun yol...
  3. walkman011

125Mg 200 lük yapılı kompresor sorunu

Selamun aleyküm öncelikle hayırlı bayramlar herkese. Birkaç sorunum var anlayan yardımcı olursa sevinirim. Motorum full 200 lük yapılı ve egsantrik sesi var diye söktüm egsantrigin arasına pul attım ve motoru topladım. Ses kesildi fakat, motorumda kompresör hiç yok diyecek kadar az lastik el ile...
  4. walkman011

cg deki egsantrik sesi ?

Sibop ayarları yapılı, gevşek değil Ama sibopdan değil ama silindirin alt kısmından yani egsantrigin ordan sibop sesi gibi şakırdama yapıyor. Neden yapar Acaba bu sesi? Motor 200 lük adana yapımı ve egsantrikde yapılı, bir cok yapılı motorda bu ses yok neden cıkar bu ses nasil keseriz sesi ?
  5. walkman011

sıfır silindir piston neden beyaz duman atar ?

dün sıfır taktıgım sıfır piston silindir bu gün beyaz duman atıyor hemde bayaa bir atıyor. Neden olabilir bu ?
  6. walkman011

Motor Yarma da Bilgisi Olanlar Yardımınız Lazım

Uzun süredir araştıra araştıra kendi motorumu sürekli kendim yaptım. Şimdi daha derine inmeye karar verdim. Krank değiştireceğim. Mondial motor krank ı 125 lik motoru 200 lük yapacagım. Krankı aldım ama daha önce hiç sokmedim takmadım. Nasıl yapmalıyım neye dikkat etmeliyim hangi parçalar lazım...
  7. walkman011

CG MOTOR MODİFİYE YARDIM ?

İyi akşamlar herkese. Birkaç sorum olcak. Benim motorum 125 mg den yapılı 150 cc motor. Motorda 65,5 mm 150 cc yapılı silindir 200 cc yapılı üstkapak 200 cc karbüretör el yapımı egsantirik var. Krank filan orjinal 125 cc. Motorumun silindiri bitti klepej e düştü. Aşırı yağ yakıyor performansı...
  8. walkman011

Gazlı (Havalı) Amartisör Düşürme ?

İyi günler bu amatisörleri nasıl düşürebilirim ? Bilgisi olanların Yardımını istiyorum. Havasını tamamen indirdiğinizde yumuşatmış oluyorsunuz. OnunHaricinde Düşürmek için ne yapabilirim ? Helezon ayar yeri dönmüyor yada döndüremiyorum. Ortada Ek var Onuda Çıkartamadım ? Ne Yapmalıyım Sizce ?
  9. walkman011

CG Ön Düzeni Disk Yapma YARDIM!

Selamün Aleyküm. İyigünler Herkese Motorum Mondial 125 Mg . Ön Freni Kampanadan Diske Çevirmek Niyetindeyim. Disk için uygun kaval aldım ve merkez aldım fakat merkezin delikleriyle kavalın delikleri uymadı ? kavalın delik aralığı 4 cm iken merkezin aralığı 5 cm ne yapabilirim ? şimdiden...
  10. walkman011

CG İçin Hız Arttırma Yolları ?

65,50 Tornada yapılı silindir takılı 200 üst kapak 200 karburetor var bazı sitelerde şu şekilde ilanlar var ; Manyeto Hız Arttırıcı Özel Sarım Rotor Özel 200 Cg Hız Özel CDI 200 Beyin vs gibi Bunlar Motora Fark Ettirir Derecede Performans Katarmı Yani ALmaya Kalaksam 180 Tl Tutuyor Değermi ...
  11. walkman011

Motorda Sağa Çekme ? (Nedendir)

Mondial 125 MG Yapılı Motorum Var. 60-70 le Giderken ellerimi bıraktığımda ; motor sağa yatıyor.Sağa Sağa Çekmiyor yanlız.motor bildiğiniz sağa yatıyor üstündeyken. Sebebi nedir ? Neyde Problem var ? Bilenlerden Yerdım Bekliyorum :king::king:
  12. walkman011

Çinli Cg İçin Yardım ?

Öncelikle Merhaba.Ben Sergen.Aranıza yeni katıldım. Birkaç Sorum olacak işi bilenlere; Mondıal 125Mg Motosikletimi Güç Artışı için 150CC 65,50MM silindir , üst kapak , karbüratör aldım. Bunların Yanına Ek Olarak 5 yay , 6 balata baskı seti düşünüyorum performans için. Ekstra olarak ne tavsiye...

Yeni mesajlar