Motorda Sağa Çekme ? (Nedendir)

Mondial 125 MG Yapılı Motorum Var.
60-70 le Giderken ellerimi bıraktığımda ;
motor sağa yatıyor.Sağa Sağa Çekmiyor yanlız.motor bildiğiniz sağa yatıyor üstündeyken.
Sebebi nedir ? Neyde Problem var ? Bilenlerden Yerdım Bekliyorum :king::king:

hacı en iyi ihtimal çatalın yamulmuştur en kötü ihtimal allah göstermesin şase yamulmuştur iyi ve kazasız sürüşler dilerim

bir önceki motorum çok hafif sağa çekiyordu elleri bırakınca. sonra gecenin bir yarısı mola verip tekrar binince durduk yere gaz verdikçe motor yamulmaya başladı. şase ile motor bloğunun bağlantı noktasından kırılmış.

Ön maşa bilyeleri çok sıkı..(bisiklet tecrübesi)..biraz gevşet..
Hani gidonu çeviriyon ya..ha! o bilyeler..

şase eğri değil gibi çünkü motor düz bi yamukluk yok kaza yok motorda sadece motor yan yattı o var yani.
ön düzenide yeni gidon sıkılığından olabilir bilmiyorum jant eğrilipinden yaparmı ?

Benim motorda da hafif sağa çekme var geçen gün servise ilk bakımını yaptırmaya gittiğimde adama söyledim böyle böyle dedim lastikler daha alışmamıştır lastiktendir dedi düzelirmiş bende bişey demedim.

Benim motorda da hafif sağa çekme var geçen gün servise ilk bakımını yaptırmaya gittiğimde adama söyledim böyle böyle dedim lastikler daha alışmamıştır lastiktendir dedi düzelirmiş bende bişey demedim.
oooo servis dediyse tamam yok alışacak yok aşınması lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar