VroomOn kullanıcısının son içeriği

1. V

Yağmur, Doğa ve bir başka gezi videosu

Daha önce yazısını paylaştığımız Lake District turumuzun bir bölümünden yeni bir video ile karşınızdayım. Bu sefer farklı bir açıdan çekim yaptım ve herhangi bir işlem uygulamadım. Yol koşulları nedeniyle oldukça yavaş gitmek zorundaydım fakat bunun bir de güzel yanı var o da doya doya manzarayı...
  2. V

Yılbaşı Işıkları - R NINE T

Merhaba, Bir süredir çekmeyi planlıyordum fakat bir fırsatını bulup çıkamamıştım. Işıklar aşağı yukarı 1 ay kalıyor. Son günlerine yetişip birçok önemli noktayı gezmeye çalıştım. Not: Orjinal Akrapovic var üzerinde. Bu arada GoPro Hero 4 BE nın Hero 5 BE den gece çekimlerinde çok daha...
  3. V

Büyük Britanya Gezi Rehberi – Bölüm 8 – Lake District – Peak District

Bu gezimize ait videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 1.Gün Herkese merhaba, Bu aralar maalesef buraları biraz boşlamak durumunda kaldık. Vize telaşı, taşınma işleri derken gezmeye biraz ara vermiştik. İş değişikliğimi de fırsat bilip aradaki bir haftaya nasıl birşeyler sıkıştırız diye...
  4. V

Büyük Britanya Gezi Rehberi – Bölüm 9 – Oxford

https://vroomontheroad.blog/ Herkese merhaba, En ufak fırsatları değerlendirip gezmeye, yeni yerler keşfetmeye aşık olan tipler olduğumuz için 2018'in son gezisini yapmadan yıla veda etmek istemedik. Türkiye'de birçok yere kar yağmaya başlasa da burada havalar sadece akşamları çok soğuyor...
  5. V

Box Hill ve cadılar bayramı- Büyük Britanya - 7

Bloğumuz: https://vroomontheroad.blog Herkese merhaba, Her mevsimin ayrı bir güzelliği olsa da sonbahar benim için bambaşka. Yeşilin, sarının, kızıla döndüğü bu zamanda Londra gerçekten ayrı bir güzel. Bu anlara tanıklık etmek için de güneşli bir cumartesi sabahı attık kendimizi yollara…...
  6. V

1900 model araba koşusu

Merhaba, Haftasonu Londra Brighton arası 1900 model arabaların katıldığı turu izleme fırsatı buldum. Buharlı makinelerden elektriklilere kadar 1890lara dayanan araba ve motosikletler vardı. Hepsini yolda yürürken görmek ve seslerini duymak ise apayrı bir keyif veriyor. Organizasyon açısından da...
  7. V

İtalya Yunanistan Bölüm – 11– Toskana (Lucca - Floransa - Siena - San Gimignano)

18.06.2017 Pazar Birçok Avrupa ülkesini gezmemize rağmen, burası heryerden gerek kültürüyle, tarihiyle, gelenekleriyle gerekse yemekleri ve insanları ile oldukça farklı olan, size bambaşka deneyim ve hazlar yaşatacak olan muazzam bir bölge. Hala eski zamanlardaki gibi yaşamayı, gelenekleriyle...
  8. V

İngilterede denize girmek - Büyük Britanya - 6

Blog Adresimiz: https://vroomontheroad.blog Havaların iyice ısınması ile birlikte haftasonları Londra’dan kaçma planlarını daha sık yapmaya başladık. Son yüzyılın en sıcak yazının yemyeşil canım ülkeyi bile sapsarı hale nasıl getirdiğine tanıklık ettik. Sokağımız görüldüğü gibi erken...
  9. V

Kuzey Cotswold - Büyük Britanya - 5

Herkese merhaba, Son yıllarda Londra'nın en sıcak havalarına tanıklık ettiğimiz bu güzel günlerin kıymetini bilip günübirlik bir rota hazırladık.* Daha önce Bath - Stonehenge gezimizde aslında Cotswold bölgesinde yer alan bazı küçük kasabaları (Castle Combe gibi) gezmiştik. Ama kuzeyini gezme...
  10. V

İtalya Yunanistan Bölüm – 10 – La Spezia Cinque Terre – Lucca

Blog yazılarımıza ve daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz. İtalya gezimizin videosu: 17.06.2017 Cumartesi La Spezia Genova'dan yola çıkıp La Spezia' ya doğru giderken upuzun bir otobandan geçiyorsunuz. Göz alabilğine bir tarafta koca dağlar, bir tarafta ise denizin eşsiz mavisi...
  11. V

İtalya Yunanistan Bölüm – 9 – Cenova – Portofino

Blog yazılarımıza ve daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz. İtalya gezimizin videosu: 16.06.2017 Cuma Ultra dar sokaklı CENOVA Yaklaşık 3 saatlik bir yolculuk sonrası Torno'dan Cenova'ya vardık. Cenoya'yı direk gezmeden Portofino'ya devam ettik. Maalesef Portofino'da otel bulamadığımız...
  12. V

Kuzey Galler - Büyük Britanya - 4

Blogumuza buradan ulaşabilirsiniz : vroomontheroad Merhabalar, İngilizlerin "Spring Bank Holiday" dedikleri her sene mayısın son haftası yazın gelişini kutladıkları resmi tatili fırsat bilip, 3 günlük Galler turunu planladık. Hiçbir zaman bank holiday diye adlandırdıkları resmi tatilleri...
  13. V

Büyük Britanya Gezi Rehberi – Part 3 – Windsor

Herkese merhaba, Haftasonu havanın 20 derecelerde olmasını fırsat bilip ne yapsak diye düşünürken uzun zamandır herkes tarafından beklenen Kraliyet düğününün olduğu Windsor’a gitmeye karar verdik. Yılın düğünü için seçtikleri küçük kentin saçma olduğunu önceki gün evde töreni izlerken...
  14. V

İtalya Yunanistan Bölüm 7 – Milano & Sirmione

Dağların arasında ıhlamur kokulu güzel yer – SIRMIONE – Garda gölü Sabah erkenden Bozen’den yola çıktık. İlk durağımız burasıydı. İtalya’nın en büyük gölünün kenarında yer alan küçük bir kasaba gibi görünse de o kadar turistik bir yer ki Sirmione sokakta yürümek veya boş bir kafe bulmak çok...
  15. V

Güney Doğu İngiltere (Video)

Merhaba, Daha önce blog yazısını paylaştığımız Güney Doğu İngiltere turumuzun videosu. Yazımızı kaçıranlar için kısaca: 3 günlük tatili değerlendirip 3 ana bölgeyi ziyaret ettik. Motosikletimiz ile yaptığımız ilk tur. Hatta İngiltere yollarındaki ilk kez bir araç kullandık. Motosikletimizi...